Kun aalto kasteli Kaija Pohjolan, syntyi rakkauslaulu – kuuntele kaunis sinkku

Kun aalto kasteli Kaija Pohjolan, syntyi rakkauslaulu – kuuntele kaunis sinkku

Kun aalto kasteli Kaija Pohjolan, syntyi rakkauslaulu – kuuntele kaunis sinkku

Kaija Pohjola on julkaissut pitkästä aikaa uutta musiikkia. Vuoden 1991 tangokuningatar ja suosittu tanssitähti on selvinnyt ärhkäkästä rintasyövästä ja palannut hiljalleen myös keikkarintamalle.

“Hupsista heijaa, kun pääsi kulumaan muutamia vuosia viime levytyksestä”, Kaija hymyilee.

“Uusi iskelmäni on rakkautta täynnä. Tarinaa rakkauden alusta. Se syntyi aidosta tilanteesta Madeiralla.”

“Kastuin alushousuja myöten”

Kaija oli miesystävänsä Matti Vartialan kanssa lomailemassa suosikkisaarellaan Atlantilla ja rakastavaiset kävelivät Madeiran pääkaupungin Funchalin rantabulebvardilla. Matti kulki edellä ja otti kuvia kamera kädessään.

“Yhtäkkiä tuli iso aalto, joka kasteli minut aivan likomäräksi, alushousuja myöten. Rakkaani nappasi kuvan heti, kun kuuli kiljahdukseni.”

Kaijan avomies Matti Vartiala otti tämän kuvan juuri oikealla hetkellä Madeiralla, kun jättimäinen aalto löi meriveden Kaija Pohjolan päälle rantabulevardilla.

Tiedätkö, miten elimistösi voi? Testaa Puhdin avulla. Kaikki laboratoritestit ilman lääkärin lähetettä! Luotettava ja edullinen.

Sanat elävästä elämästä

Kaija näytti hienoa tilannekuva orkesterinsa kitaristille Antti Toivolalle ja sanoi, että “katsopas, kun seitsemäs aalto tuli ja kasteli”.

“Antti tokaisi siihen, jotta “no niin, tästä lähtee sitten uusi biisi!” Ja niin syntyi Seitsemäs aalto -kappale”, Kaija kertoo.

Sanat kauniiseen lauluun teki Timo Jokinen. Sanoitus kertoo uudesta alusta, uuden rakkauden tunteesta, jota ei osannut enää edes odottaa. Siinä on paljon samaa kuin Kaijan, 67, omassa elämässä: hän menetti aviomiehensä 2007 eikä uskonut enää löytävänsä tosirakkautta, kunnes elämään asteli toinen leski, Matti, vuonna 2014.

“Sä olit aalto seitsemäs, mä lensin taivaisiin. Kanssas lailla lintujen, me liideltiin.”

“Mieli on nyt korkealla”

Kaija Pohjola sanoo saaneensa elämänilon ja auringonpaisteen elämäänsä takaisin.

“Kyllä laulu maistaa taas kahden vuoden tauon jälkeen. Mieli on korkealla!”

Katso Kaija Pohjolan keikat tästä.

KUUNTELE Kaija Pohjolan Seitsemäs aalto (säv. Antti Toivola, san. Timo Jokinen) 2019:


Huiman halvat matkat ja äkkilähdöt! Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin matkailun tarjoussivusto. Myös pitkät matkat Espanjaan superedullisesti!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!
HUIPPUARVONTA: Voita 1000€ lahjakortti Prismaan! Osallistu heti ja voita!

 

kommenttia
  •                

    Ihana kappale ❤️

  • kommentoi

    Luo tili    Kirjaudu tilillesi