Ota yhteyttä

Uutiset

Laulaja Ari Kuivalainen onnettomuudessa: “Nosturin taakka oli murskata minut”

Julkaistu

@

Pitkän linjan tanssiartisti Ari Kuivalainen joutui tänään (16.10.18) järkyttävään onnettomuuteen työmaalla. Kuivalainen on tuttu muun muassa nimeään kantavasta, jo vuonna 1999 perustetusta Ari Kuivalaisen tanssiyhtyeestä sekä viihdepalvelun isäntänä. Kuivalainen välittää tanssiorkestereita ja laulajia keikoille.

Monitaitaja pyörittää myös kattourakointi-firmaa.

Ari Kuivalaisen tanssiyhtye on keikkaillut vuodesta 1999.

“Niin itkettää ja vapisuttaa, tuntuu niin tuskalliselle. Kävin taas kerran elämässäni kuoleman portilla”, Ari Kuivalainen kirjoittaa Facebookissa.

Palokassa asuva laulaja oli tyhjentänyt siirtolavoja ja avannut onnekseen viimeisen siirtolavan takaluukun. Nosturin raskas kuorma eli taakka osui oveen ja pyyhkäisi Kuivalaisen “heiluriliikkeellä tiehensä”.

“Jos se (takaluukku) olisi ollut kiinni, ei tässä enää tarvitsisi kirjoittaa, olisin murskaantunut taakan ja metallin väliin”, Kuivalainen toteaa.

“Olen kiitollinen Taivaan isälle ja enkeleille, saan jatkaa kapeata polkuani. Studiolle olisi illalla aika jos pystyn mieleni tasaamaan ja muuten jaksan, toisaalta voi saada myös tulkintapohjaa koskettavaan kappaleeseen. Sinne liittyen on tulossa muitakin juttuja, jotka meinasivat nyt pyyhkiytyä.”

 

 

KUUNTELE videolta Ari Kuivalaisen tulkinta Syksyinen kaipaus -tangosta (säv. Unto Mononen, san. Reino Helismaa):

 


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *