Ota yhteyttä

Uutiset

Laulava parturi hallitsee tanssilistoja – Niko Tiuraniemi on yllätyssuosikki

Julkaistu

@

Pookin hittilistan ykkösenä jo kaksi viikkoa putkeen…. Kajaushitti-ykkönen…. Niko Tiuraniemen Rakensit minusta taivaan -laulu hallitsee parhaillaan paikallisradioiden tanssilistoja. Mutta kuka kumma on Niko Tiuranniemi?

Niko Tiuraniemi kuvaa itseään “oman elämänsä muusikoksi”. Kemiläinen parturi-kampaaja ja kampaamoyrittäjä Tiuranniemi tunnetaan Lapin omana hiusprofeettana. Hiusalan lisäksi Tampereella nykyisin asuva Tiuraniemi on innostunut musiikista. Ensimmäinen kappale Sydämeni tietää ilmestyi syksyllä 2017, mutta viime kesänä julkaistu Rakensit minusta taivaan näyttää räjäyttäneen potin.

”Tunteiden ilmaiseminen oli minulle haastavaa ja pelottavaa, kunnes huomasin pystyväni kirjoittamaan ja laulamaan lauseet, joita en saanut sanottua ääneen. Kun kaivoin kitaran esiin, koko homma alkoi toimia. Tavoitteeni oli tehdä yksi biisi. Nyt niitä on jo kaksi”, Niko Tiuraniemi kertoi Kampaajakauppa.fi -sivuston haastattelussa.

“Kappale elämän uhrauksista”

Rakensit minusta taivaan kertoo Tiuraniemen mukaan suurista elämän uhrauksista.

”Niitä saatamme joutua elämässämme tekemään säilyttääksemme kunnioituksen ja toimiaksemme oikein toisia kohtaan. Harvat näistä uhrauksista näkyvät ulospäin.”

Tiuraniemi luotsaa The Parturi -ketjua “lappilaisen hulluuden siivittämänä”.

“Tämän kaiken ohella syntyy myös musiikkia, joka kertoo peloista, rakastamisesta ja hiljalleen orastavasta toivosta”, Tiuraniemi kuvaa.

KATSO tästä Rakensit minun taivaan -musiikkivideo:


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *