Ota yhteyttä

Musiikkivideo

NINA ÅKERMAN KATOAA KESÄYÖHÖN

”Kadotaan kesäyöhön” on kuin tehty suomalaiseen kesään, valoisiin kesäiltoihin ja yöttömiin kesäöihin.

Julkaistu

@

Aina iloinen ja hyväntuulinen laulajatar Nina Åkerman odottaa jo innolla kesälavojen aukeamista ja ihmisten kohtaamista yhdessä ManTra-orkesterin kanssa.

– Kadotaan kesäyöhön -kappale tuli sähköpostiini viime syksynä. Kappale sai aikaan hyvän mielen tunteen ja sen mielikuvan, kuinka ensi kesänä toivottavasti tämän tahtiin vihdoin päästään lavoilla tanssimaan… Se iski vahvasti jalan alle! Ja ajankohta julkaisulle on erittäin hyvä näin kesän kynnyksellä.

 

Kadotaanhan siinä kesäyöhön 😉

Talvi siis maltettiin odottaa tämän julkaisua. Itse kappale toteutettiin VK-Studiolla ja taustaköörissä laulaa Juha Maunu, Jussi Manninen ja Rami Hänninen, kertoo Nina uudesta singlestään.

 

Nina Åkermanin uuden orkesterin nimi on ManTra.

Pentti Vanhamäki kertoo kappaleen synnystä seuraavaa:

– Tuli vahva tunne ajaessani Oulun moottoritiellä kohti Utsjokea perhokalas- tamaan. Mieleeni tuli visio heinäkuisesta lauantai-illasta. Kello on noin 22-23, aurinko paistaa matalalta, niitty ja kesä tuoksuu. Siitä ajatuksesta ja tunnelmasta tämä kappale lähti ja tuli koko paketti n. 15 minuutissa. Kirjoitin samalla kertsin teksti-idean ja lähetin Laasosen Matille joka puki tekstin valmiiksi.

Kadotaan kesäyöhön julkaistiin digijulkaisuna perjantaina 4.6.2021. Tämän kappaleen myötä toivotamme aurinkoista ja ihanaa kesäkuun ensimmäistä viikonloppua.

KUUNTELE:

Kadotaan kesäyöhön

Sävellys: Pentti Vanhamäki
Sanoitus: Matti Laasonen
Sovitus: Rami Hänninen & Juha Maunu