Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Nyt voit juoda Arja Korisevaa: “Hapokas, pirteä ja tasapainoinen” – oma kuohari Alkoon!

Arja Korisevan nimikkojuoma tulee myyntiin torstaina. Laatukuoharin maku on “pirteä ja hedelmäinen” – ihan kuin 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Arjakin! Katso kuva hienosta pullosta!

Julkaistu

@

Arja Koriseva viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa. Arjahan kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 1989.

Juhlavuoteen mahtuu juhlakonsertteja ja keikkoja, mutta myös yllättävä tuotelanseeraus: Arja Koriseva -kuohuviini!

“Juhlavuoden Arja piccolo-kuohari on nyt saatavilla Tangomarkkinoilla sekä 11.7. alkaen Alkosta. Laadukas Bernard Massard cuve”, Arja kertoo.

Minipullon (0,2 l) iloisessa etiketissä Arja tanssii valkoinen mekko hulmuten. Katso kuva hienosta Arja-kuoharista alta.

Mainos

VARAA HETI JA SÄÄSTÄ, klikkaa tästä!

“Pirteä ja hedelmäinen”

Alkon mukaan Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut -juoma on maultaan “pirteä ja hedelmäinen”. Ihan niin kuin Arjakin!

Lisäksi kuoharia kuvataan viinitermein: erittäin kuiva, hapokas, limettinen, aprikoosinen, kevyen mineraalinen, tasapainoinen.

Pullo on siis kooltaan ns. piccolo eli kaksi desiä. Se on helppo huitaista huiviin vaikkapa trendikkäästi pillillä imien.

Alkossa normaalin vastaavan kuoharin hinta on noin 5 euroa. Torstaina selviää, paljonko Arja-pullo maksaa…

Katso Arja Korisevan keikat tästä.

Arja Korisevan 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lanseerattiin ikioma kuohuviini. Bernard-Massardin piccolo-pullon etiketissä Arja tanssii helmat hulmuten.


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).