Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Osallistu Eino Grön 80-v-juhla-arvontaan: Voita legendan signeerama levy

Julkaistu

@

Laulajalegenda Eino Grön täyttää 80 vuotta torstaina 31.1.2019. Juhlapäivän kunniaksi Tanssiin.fi järjestää juhla-arvonnan: osallistu ja voit voittaa Grönin omakätisesti signeeraaman levyn.

Voit osallistu arvontaan Tanssiin.fi:n Facebook-sivulla klikkaamalla tästä. Kommentoi, mikä on Sinun suosikkikappaleesi Eino Grönin 60 vuotta kestäneestä tuotannosta – tai kerro Eikka-muistosi. Muista tykätä ja jakaa sekä merkitä (tägätä) ystäväsi. Tykkääthän myös Tanssiin.fi -sivustosta, niin olet jatkossakin mukana arvonnoissamme.

Kaikken kommentoineiden, tykänneiden ja jakaneiden kesken arvotaan 3 kpl Eino Grönin nimikirjoituksella varustettua levyä (2 x Toivo Kärjen matkassa -levyä ja 1 x Rakkaimmat joululaulut).

Arvonta suoritetaan ke 6.2.19, ja onnettaren suosikit kerrotaan Tanssiin.fi -sivulla sekä arvonnan kommenttikentässä. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

KATSO video Eino Grönin juhla-arvonnasta:


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!