Ota yhteyttä

Orkesterit

Perinteiset orkesterit uudistuivat: Petromax sekä Twisters saivat naissolistit – katso videot

Julkaistu

@

Moonika Ilmén ja Twisters-yhtye ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tuloksena on syntynyt ensimmäinen single Katu/Maanantai. Levy on jaettu radioihin,  ja se nousikin julkaisuviikolla Tätä Suomi tanssii -listalle. Levy on myös myynnissä kotisivujen kautta.

Ilmén on vahvaääninen tulkitsija, jonka musikaaliset juuret ovat vahvasti vanhassa suomalaisessa tanssimusiikissa. Ensimmäisen levytyksen Moonika teki 1993 Aarni Varjosen Hyvä elämä -levyllä taustalaulajana. Tästä alkoi yhteistyö Varjosen kanssa ja siitä poiki keikkoja sekä levyt Hucleberry Finn (1995) ja Tuhansien tähtien hotelli (1997).

Twisters on perustettu 1999.

Moonika Ilmén.

Twisters on pitkänlinjan rautalanka/beat-orkesteri, jonka perustamisesta tulee 20 vuotta. Yhtyeessä soittavat kitaristi Kari ”Tala” Talaslahti, basisti Olli Meriläinen ja rumpali JP Harju.  Yhtyeellä on vuosien varrella ollut monia laulajia, mutta tyyli on pysynyt samana.

KUUNTELE tästä Moonika Ilmenin vuonna 2018 ilmestynyt Ykkönen: Myös loviisalainen tanssiorkesteri Petromax Trio on julkaissut uutta musiikkia.

“Tässä se nyt olisi. Eilisen soittotreenien helmi ja uuden laulusolistimme studio-livenä tehty debyyttiäänite Petromaxien kanssa”, orkesteri iloitsee.

Petromax on ollut ammattiorkesterina jo vuodesta 1966 säestäen lukuisia iskelmätaivaan tähtiä.

“Monipuolisena orkesterina olemme tehneet keikkoja ravintoloissa, laivoilla noin 20 vuotta ja Lapin viihdekeskuksissa. Olemme keikkailleet  myös Ruotsissa ja Virossa.”

Petromax Trion kokoonpanossa vas. Sauli Seppälä, Esa Suokas ja Matti Hietanen.

Laulusolistina Petromaxissa on kärköläläinen Marja Yrjönmäki. Marjan kuulas lauluääni antaa miehiselle orkesterille heleää vastapainoa.

KUUNTELE Jotain jää -kappale (Marja Yrjönmäki: laulu, Matti Hietanen: koskettimet, haitari Sauli Seppälä: rummut, lyömäsoittimet Esa Suokas: puhaltimet, back vocals) 2019:


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu