Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kake Randelin kohottaa fiilistä Vanhansuoran uutuudella – kuuntele iloinen menobiisi

Julkaistu

@

Vanhasuora & Esa Nummelan kevätkiertueen nimikkobiisi #fiilis julkaistiin tänään perjantaina (29.3.19). Kappaleen tuottajaksi saatiin tunnettu muusikko STIG (Pasi Siitonen).

Fiittaajan rooliin ja nostalgiahengen kohottajaksi kutsuttiin itse Kake Randelin.

“Hauska työrupeama. Kiva kokeilu. Tämä oli jotain vähän erilaista. Siispä on hyvä fiilis”, Kake Randelin kuittaa.

“Kaken biisejä luukutettu keikkareissuilla”

Kappaleen tekijä Juha “Julle” Mäki kertoo, että biisi on lojunut unohtuneena “laatikon pohjalla”.

“Jostain putkahti mieleen, että tämä olisi paluurundille oiva biisi”, Mäki sanoo.

“Monet bändin jätkistä muistavat Kaken tuotannon jo kesämökkireissujen automatkoilta. Myöhemmin biisejä, kuten Tarja ja Tilipäivä koittaa, luukutettiin täysillä keikkamatkoilla. Yhteistyöstä on jutusteltu monesti Kaken kanssa takahuoneissa, ja nyt se viimein toteutui.”“Täsmätyönä meille tehty”

Vanhansuoran solisti, vuoden 2000 tangoprinssi Esa Nummela kehuu kappaleen fiilistä.

“Biisi on kuin täsmätyönä meille tehty ja tarina ja sopii vielä hyvin allekirjoittaneen suuhun laulettavaksi. Heti tämän comeback-tourneemme ekoista keikoista alkaen jengi ottanut tuon #fiilis-biisin jo omakseen, sitä kun ollaan jo livenä keikoilla vedetty”, Esa Nummela huomioi.

“Mahtava huomata: vaikka 17 vuotta on ollut keikkataukoa tämän bändin kanssa, niin jutut keikkabussissa ja soittaminen lavalla ovat jälleen loksahtaneet paikoilleen, ikään kuin näitä välivuosia ei olisi ollutkaan.”

Vanhasuora 2019: Esa Nummela (laulu), Juha Mäki (kitara, laulu), Mikko Hägerström (koskettimet), Urho Sevón (basso) ja Esko Mäki (rummut).

Katso Vanhansuoran konserttikiertueen keikat tästä.

 

KUUNTELE Vanhasuora & Esa Nummela feat. Kake Randelinin #fiilis 2019:


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.