Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Pettynyt Marita Taavitsainen putosi TTK:sta: “Olen kyvytön”

Julkaistu

@

Pettynyt Marita Taavitsainen Sami Heleniuksen kanssa videolla. Kuva: Facebook.

Marita Taavitsainen putosi toisena MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Taavitsainen ja tanssipartenerinsa Sami Helenius tanssivat sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä (7.10.18) Maritan oman André-hitin tahtiin, mutta esitys ei vakuuttanut tuomareita.

“Diggailen Maritaa, mutta jos askeleissa tippuu, se on aika valitettavaa ja vaikea saada kiinni kesken tanssia”, Helena Ahti-Hallberg kritisoi.

“Suht siisti ja lempeä. Sinun esiintyjän olemuksessa on jotain hurmaavaa, luontaista ja kompleksitonta”, arvioi Jorma Uotinen.

Tuomareiden antamat 17 pistettä sekä yleisöäänet eivät riittäneet, vaan tangokuningatar joutui jättämään tv:n tanssiparketin.

“Enemmänkin olisi saanut äänestää.. mutta joo. Näin on, mun ehkä kyvyt on näytetty. Olen kyvytön”, pettynyt Marita Taavitsainen suomi itseään heti putoamisen jälkeen julkaistulla videolla.

Katsojat antoivat sosiaalisessa mediassa Maritalle kannustusta:

“Kohti uusia seikkailuja, olut mun suosikki”

“Tsemppiä, olet kaunis  💕”

“Väärä pari kyllä putosi , olisitte ansainnut jatkaa

Kisassa ovat edelleen mukana Jaana Pelkonen ja Marko Keränen, Pekka Pouta ja Jutta Helenius, Marja Hintikka ja Matti Puro, Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski, Tuure Boelius ja Ansku Bergström, Lotta Näkyvä ja Mikko Ahti, Aki Linnanahde ja Saana Akiola sekä Edis Tatli ja Katri Mäkinen.

Näyttelijä Hannes Suominen sai lähetyksessä kauden ensimmäisen täyden kymppirivistön ja voitti vauhdikkaalla foxtrotillaan ylivoimaisesti illan jakson.

Marita lähtee huomenna tiistaina laivakeikoille Viking Marieallalle, ja ensi viikolla odottaa Apu-kerhon Välimeren-risteily. Viikko Välimeren auringossa on taatusti mukavaa vastapainoa tv-pettymykselle.

Katso Maritan keikat tästä.


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *