Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Saija Tuupaselta uusi joululevy – kuuntele ja herkisty

Julkaistu

@

Saija Tuupanen julkaisi tänään (7.11.2018) esimakua uudelta joululevyltään.

Sinkku on levyn nimikappale Joulu puhuu. Ensi viikon perjantaina 16.11. julkaistavalla levyllä on Saija Tuupasen versioimana mm. tutut joululaulut Sydämeeni joulun teen, Oi jouluyö sekä Varpunen jouluaamuna.

Joulu puhuu on uusi, hieno ja ehkä hieman erilainen joululaulu. Sopii mielestäni tämän hetken hektisiin ajatuksiin ja ihmisten elämäntyyliin. ”Hiljenny ja kuuntele, kun joulu puhuu sanoin ja sävelin”, Saija sanoo.

”Perinteisten joululaulujen lisäksi levyllä on siis muutamia uudempia lauluja. Sieluuni on piirtynyt erityisesti myös Ääni taivaasta. Se koskettaa jostain syvältä.”

“Varpunen jouluaamuna on minulle rakkain”

Yhdessä uusimmista joululauluista, Talven syliin -kappaleessa on mukana tangokuningas Teemu Roivainen.

”Perinteisistä Varpunen jouluaamuna on minulle se rakkain joululaulu. Sitä äidin kanssa on laulettu niin kauan kuin jouluja muistan. Se on tärkeä. Tässä sovituksessa on saatu taas hienoja vivahteita ja eloa tähän tunnettuun kappaleeseen. Ja hieno yksityiskohta on pienen Niilo-pojan laulu”, Saija huomauttaa.

Levyä voi tilata tästä.

 

KUUNTELE tästä Saija Tuupasen Joulu puhuu -kappale:


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *