Ota yhteyttä

Media

SMORK2019- voittajaorkesteri Neitoset julkaisee uudelleen sovittamansa “Lapin tangon”

“Kunpa kesälavoilla kohdattaisiin” – miettii Neitoset

Julkaistu

@

Viiden naismuusikon joukko, Neitoset- tanssiorkesteri on tullut tutuksi tanssilavoilla ja Suomen mestaruusorkesteri- kilpailun voitosta vuonna 2019.

Kevät on aina niin monen uuden asian aikaa. Päivät pitenee, aurinko lämmittää, luonto herää ja Neitoset julkaisevat uutta musiikkia tähänkin kevääseen.

Viime keväänä Neitoset-orkesteri julkaisi upean uuden tangon “Kosketa”, jonka avulla he halusivat kerätä rahaa koronakriisin kuormittamalle OYS:sin tehohoitoyksikölle. Neitoset pääsivät lahjoittamaan kyseiselle yksikölle mahtavat 500 € työhyvinvoinnin edistämiseen!

Nyt julkaistaan tuttu kappale nimeltä Lapin tango, mutta uudella ”twistillä”.

 

 

Neitoset.

“ Kevään tuulahdus pohjoisesta!

Tällä kertaa ammensimme luovuutemme suoraa lappilaisen luonnon kauneudesta.
Tämä upea Unto Monosen säveltämä tango sai uudenlaisen poljennon jo vuonna 2019 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, kun osallistuimme voittoisasti tanssiorkestereiden Suomenmestaruuskilpailuun. Perinteisestä tangosta vapautuikin Neitosten käsittelyssä hidas Foxtrott.

Studiotyöskentely sujui Neitosten ja Rami Hännisen välillä upeasti. Lopullinen äänimaailma on hioutui juuri Neitosten tyyliin.
– “Pälkäneen VK- studiolla loihdittu soundimaailma on Varjokuva- orkesterista tutun kitaristin Rami Hännisen käsialaa. “Lapin tangon” kautta jokainen kuulija saa osakseen palan huumaavaa pohjoista kauneutta ja tanssilavatunnelmaa. Toivottavasti kesälavat ja tanssiravintolat saavat pian avata ovensa, jotta myös Neitoset ja esittämämme musiikki löytää luoksenne”, orkesterin muusikot odottaa malttamattomina.

Kappaleen myötä saat osaksesi palan huumaavaa pohjoista kauneutta ja omalla tavoin pääset lähemmäksi tanssilavojen herkkää ja taianomaista tunnelmaa. Sieltä mistä löydät Neitoset, löydät myös koko tunteiden kirjon.

Toivottavasti kesällä Neitoset keikkailevat niin laivoilla, tanssiravintoloissa kuin -lavoillakin ympäri maata.
Odotamme innolla että pääsemme pian taas kanssanne lavoille, tanssinpyörteisiin!

Lämpimin ajatuksin ja luottavaisin mielin Neitoset. ”

 

 

Kuuntele Lapin tango

Säv. Unto Mononen
San. Mai-Lis Johansson
Sov. Neitoset

Spotify

 

Täältä maksuton hymykonsultaatio

 

IskelmäKauppa on levykauppa verkossa