Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Sonja Tammen uutuus on rullaava versio Keurussselän sinestä: “Kunnianosoitus Beritille” – kuuntele

Sonja Tammi julkaisi tänään keskiviikkona (29.5.19) toisen singlensä, Keurusselän sini, joka on uusi jalan alle menevä versio Beritin 1980-luvun hittikappaleesta. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Sonja Tammi julkaisi tänään keskiviikkona (29.5.19) toisen singlensä, Keurusselän sini, joka on uusi jalan alle menevä versio Beritin 1980-luvun hittikappaleesta. Uusi versio on hyvin rullaava ja kevyesti kulkeva bugg.

“Berit täytti maaliskuussa 70 vuotta ja tämä on kunnianosoitus hänelle. Olen lapsena kuunnellut paljon Beritin musiikkia ja halusin ottaa hänen tuotannostaan kappaleen omalle levylleni. Olen itse harrastanut lavatansseja 20 vuotta. Tämä versio toimii lavatansseissa buggina aivan erinomaisesti”, Sonja Tammi kertoo.

Berit oli suosittu tanssitähti 1980-90-luvuilla. Keurusselän sini ilmestyi tällä Kultaiset vuodet -levyllä 1988.

Sonjan ensimmäinen single Elämän alloissa julkaistiin maaliskuussa. Se sai hyvän vastaanoton ja pääsi Radio Pookin, Radio Kajauksen ja Järviradion soittolistoille.

Keurusselän sini -kappaleen taustalla ovat tutut miehet suosikkiyhtye Finlandersista. Kappaleen sovitus, taustat ja miksaus ovat Pasi Ketolan käsialaa ja kitaristina vierailee Timo Pelander.

Sonja Tammen toinen sinkkulohkaisu on bugg-versio Beritin kasariklassikosta Keurusselän sini.Laulukisoja ja rautalankaa

Sonja Tammi kisasi 2000-luvun alussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja sijoittui 20 parhaan naislaulajan joukkoon. Kilpailu poiki oman bändin: Sonja Tammi Band, joka keikkaili ympäri Suomen 80-100 keikan vuositahdilla lähemmäs 10 vuotta.

“2000-luvulla osallistuin myös Suomen Tähti ja Ponnahdus pinnalle -kilpailuihin, joissa pääsin finaaleihin asti. Vuoden 2007 Idols -kilpailussa sijoituin 30 parhaan joukkoon”, Sonja kertaa uraansa.

“Hiljaiseloa pidin vuoteen 2013, kunnes rautalankabändi Secretsin pojat pyysivät mukaan solistiksi. Viisi vuotta siinä jengissä, kunnes tuli aika tehdä päätöksiä tulevaisuuden ja unelmien suhteen.”

Levy ensi vuonna

Sonja Tammi ei keikkaile tällä hetkellä, vaan keskittyy nyt tekemään uutta musiikkia levylle, joka julkaistaan ensi vuoden alussa.

“Mikäli levy saa hyvän vastaanoton ja kiinnostusta yleisössä riittää, kootaan ensi vuonna uusi bändi ja suunnataan lavoille esiintymään”, Sonja lupaa.

KUUNTELE Sonja Tammen Keurusselän sini (sävel ja sanat: Mirja Lähde alias Juha Vainio; sovitus, taustat ja miksaus: Pasi Ketola / Studio Ketola; masterointi: Joona Lukala / Noise for Fiction; kuva: Jari Heikkilä. Kappaleen oikeuden omistaja: Warner Chappel Music Finland Oy) 2019:
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!