Dannyn uudessa kesäsinkussa soi 60-luku: “Se on kuin East Virginia” – kuuntele

Dannyn uudessa kesäsinkussa soi 60-luku: “Se on kuin East Virginia” – kuuntele

Dannyn uudessa kesäsinkussa soi 60-luku: “Se on kuin East Virginia” – kuuntele

Musiikin ja shown mestari, legenda Danny julkaisee kesäsinglen Kesän tuulet (Summer Waves). Kappaleen takana on laadukas tuotanto: ruotsalaiskolmikko K-J Råsmark, C. Stenqvist ja T. Castensson Emmy-palkitusta Plan8:sta.

Kesän tuulet -kappaleessa voi kuulla vaikkapa 60-luvun musiikkimaailman aaltoilevaa ranta- ja surffitunnelmaa. Se on kuin hitti suoraan Danny alkuaikojen tuotannosta, mutta single on kuitenkin uutta tuotantoa. Alun perin englanniksi tehtyä kappaletta ei ole aiemmin julkaistu millään kielellä radiosinglenä.

“Muistuttaa ensimmäistä levyäni”

Danny alleviivaa ajatuksen 1960-luvun musamaailmasta.

Kesäksi julkaistava Kesän tuulet -singleni muistuttaa mielestäni paljolti ensimmäistä tekemääni levyä, vuonna 1964 julkaistua The Islandersin kanssa tehtyä East Virginia -kappaletta. Siitähän kaikki alkoi. Uudessa kappaleessa on paljon samaa soundimaailmaa ja musiikillista tunnelmaa”, Danny alias Ilkka Lipsanen kertoo.


Lasse Hoikka & Souvarit ainutkertaisella laivakeikalla Pekkaniskan Poikien ja Finlandersin juhlakonsertin kera! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!

Kaksi kultalevyä taas tilille

Danny jatkaa vahvana kulkuaan: hän on juuri saanut kaksi kultalevyä uusimmista kappaleistaan. Kolme viikkoa sitten Don Juan saavutti 2 miljoonan striimauksen rajan.

“Sain juuri kuulla, että myös single 7300 päivää on ylittänyt kultarajan”, iloitsee Danny, joka keikkailee kesällä eri festivaaleilla ja tapahtumissa.

 

KUUNTELE Dannyn Kesän tuulet (Summer Waves, säv. K-J Råsmark, C. Stenqvist, T. Castensson, suom. san Kalevi Puonti) 2019:

 
Pidä huolta miehisyydestäsi. ProstaCare on monipuolisesti terveyttä edistäviä ainesosia sisältävä tehotuote, joka on suunnattu jo nuoruusvuotensa ohittaneille miehille. Klikkaa tästä tarjoukseen -50%!

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE