Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Suvi Karjula kirjoitti Nina Åkermanille kauniin rakkaustarinan – “valahdin kyyneliin”

Julkaistu

@

Nina Åkerman julkaisi eilen (29.10.18) uuden sinkkunsa nimeltään Rakkauden vuodet.

Ninan esikoisalbumi Sulje silmäni suudelmin ilmestyi vuosi sitten 2017.

Rakkauden vuodet -kappale kosketti itseäni aivan älyttömästi heti ekan kuuntelun aikana. Valahdin kyyneliin. Vaikka tarina on Suvi Karjulan oma tarina, niin se oli kuin suoraan oma kokemukseni – tulinen ensirakkauteni, jonka luulin kestävän koko elämäni. Uskon tämän koskettavan myös monia muita”, Nina Åkerman kertoo.

Pertti Jalosta arvostan syvästi. Mielettömän kauniin melodian hän on tähän kappaleeseen tehnyt.”

Suvi Karjula: “Tarina lähtöisin omasta sielustani”

 

Suvi Karjula keikkailee In the Mood -yhtyeen kanssa.

Kappaleen sanoittaja, itsekin laulajana menestynyt Suvi Karjula sanoo olevansa kiitollinen, että Nina Åkerman laulaa tämän Suvin sanoituksen.

Nina on juuri sellainen laulaja, tulkitsija, taiteilija, jolle haluan ensimmäistä kertaa elämässäni antaa laulettavaksi jotain, mikä on lähtöisin omasta sielustani. Teksti on yksi tarina. Sävel on sen kehykset. Laulun herättää henkiin tekstin tulkinta ja artistin oma tyyli sovittaa kappale. Kiitos, Nina, kun annat tarinalleni kauniin äänesi ja sydämesi viisauden“, Suvi Karjula kiittelee.

Ninalla uusi orkesteri

Uusia tuulia on Ninalle puhaltanut muutoinkin, sillä hän aloitti syksyllä yhteistyön loistavan Onnentähti-orkesterin kanssa.

Yleisölle iso kiitos kaikesta. Keikoilla on ollut mielettömän hienoa ja innolla odotan tulevia“, Nina hehkuttaa.

Nina Åkerman voitti Olavi Virta -laulukilpailun 2010, Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokuningatar-kilpailussa Nina sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja vuonna 2016 hän oli kilpailun superfinalisti sijoittuen kilpailun kakkoseksi.

Katso Nina Åkermanin ja Onnentähden keikat tästä.

 

KUUNTELE tästä Nina Åkermanin Rakkauden vuodet -laulu (säv. Pertti Jalonen, san. Suvi Karjula, sov. Petri Anttila, äänitys ja miksaus: Petri Anttila / Mediatree, masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East):


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *