Ota yhteyttä

Uutiset

Suvi Teräsniska kyllästyi ja alkoi treenata salilla: ”Tanssi ei ole mun juttu”

Omaan saamattomuutensa kyllästynyt Suvi Teräsniska otti itseään niskasta kiinni. Tanssiminen ei kuitenkaan iskelmätähteen iske.

Julkaistu

@

Suvi Teräsniska kertoo ottaneensa itseään niskasta kiinni.

”Nyt mä kyllästyin, nimittäin omaan saamattomuuteeni, mitä tulee omaan hyvinvointiin”, Suvi sanoo.

”Edellisistä salitreeneistä on jo viisi vuotta aikaa. Tässä välissä oon pyöräyttänyt kolme lasta ja arjen aikataulutus on oman treenin osalta ollut aivan hakoteillä. Paperilla on myös hirvee lista muita tekosyitä, joten nyt loppu selittely! On aika laittaa laulaja kuosiin.”

→ Lue myös: Suvi Teräsniska synnytti pojan: ”Kerrankin saa itkeä ilosta”

”Valmis tekemään kovasti töitä”

Suvi marssi oululaiseen liikuntakeskus Hukkaan ja palkkasi itselleen personal trainerin. Laulaja vakuuttelee olevansa ”järjettömän innoissaan” ja haluaa faninsa mukaan matkalle muutokseen.

Mainos

”Koska motivaatiokuopan tullessa vastaan, tiedän että mulla on tuolla tuhansia ihmisiä, jotka odottaa tuloksia. Tavoitteet on asetettu, mä oon valmis tekemään kovasti töitä.”

Mainos

Keikkailu ja levyttäminen houkuttelevat jo

Tanssiminen ei kuitenkaan iskelmätähteen iske.

”Ei oo toi tanssi oikein mun juttu. Oon yrittänyt käydä ryhmäliikuntatunneillakin, mitkä on semmosia tanssillisempia, niin ei vain lähde.”

Suvi Teräsniska on ollut tämän vuoden keikkatauolla ja äitiyslomalla. Hän on silti jo malttamattomana lupaillut palaavansa musiikkibisnekseen tänä syksynä.

”Nyt on kiva pöhinä. Odotan syksyä ja ihania työjuttuja, jotka pikkuhiljaa käynnistyy. Äitiyskuplassa on ollut ihana olla, mutta kyllä vähän jo houkuttelis päästä keikoille ja studioon.”

Mainos

Poikatrio Usko, Toivo ja Terho

Suvi on kertonut, että aikoo tehdä äitiyslomansa aikana levyn.

→ Lue myös: Suvi Teräsniskan yllätys: Ajaa kuorma-autokorttia äitiyslomallaan

Suvilla on miehensä Simo Aallon kanssa pojat Terho ja Toivo, jotka ovat syntyneet vuosina 2015 ja 2016. Tuorein tulokas, kolmas poika, syntyi helmikuun viimeisenä päivänä ja sai nimekseen Usko. Perhe asuu Oulussa.

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).

 

Mainos