Ota yhteyttä

Uutiset

Suvi Teräsniska lomaili USA:ssa: Paljasti hymykammonsa ja ikävöi keikoille – katso kuvat

Julkaistu

@

Suvi Teräsniska matkusti syyskuun puolivälissä Yhdysvaltoihin perhelomalle. Suvilla on kaksi lasta, vuonna 2015 ja vuonna 2016 syntyneet pojat. Oululainen laulajatähti meni naimisiin Simo Aallon kanssa neljä vuotta sitten.

“Terveisiä Kalifornian auringosta. Täällä posottelemme highway ykköstä menemään ja ihmetellään mualimaa”, Suvi toivotteli Instagramissa matkan alussa.

“Oon aikani kuluksi rustaillut settilistaa”

Yhdysvaltain länsirannikolla kierrellyt Suvi kävi loman aikana muassa upeassa Yosemiten kansallispuistossa:

“Vaan kyllä se taas muistuttaa että on meillä hienoja maisemia Suomessakin ♥️ Lapin tunturit on jotain mikä vetoaa mun sieluun enemmän ku mikään muu. Mites Mauri-myrsky? Joko se on laantunut? Mulla olis jo ikävä kotiin omien rutiinien pariin ja keikoille 😘 Oon täällä aikani kuluksi rustaillut konserttikiertueen settilistaa ja kuunnellut treeninauhoja.”

Los Angelesin rannikkokaupungissa Santa Monicassa perheen pojat pääsivät nauttimaan leveästä hiekkarannasta.

“Nyt löyty valtava hiekkalaatikko. Taitaa olla loman paras juttu 😜 Johan tässä on kolme viikkoa reissattukin.”

“Ihmiset rakkaat, hymyillään kun tavataan”

Yhden iloisen poseerauskuvan itsestäänkin Suvi julkaisi – ja paljasti samalla hymykammonsa.

“Kun mua uran alussa pyydettiin hymyilemään kamerakuvissa, en koskaan suostunut näyttämään hampaitani. Ne oli mun mielestä rumat ja isot niinku majavalla. Mä olin koko pienen elämäni ajatellut niin. Halusin mieluummin olla vakavana. No se ei kyllä pitkälle kantanut. Mieleni muuttui kun näin itsestäni otetun keikkakuvan missä nauroin niin että kitarisat paistoi. Mä tajusin ettei ne olleet yhtään rumat hampaat vaan tasaiset ja kauniit, kiitos lapsuuteni hyvän hammashoidon. Luin jostain että lyhin polku onnellisuuteen alkaa hymyllä 😊 Ihmiset rakkaat, hymyillään kun tavataan: keikoilla, huoltoasemilla, kaupan kassajonoissa, hiihtoladulla tai vaikka hotelliaamiaisella.”

Kotiinsa Ouluun he palasivat eilen tiistaina (2.10.18).

“Kotona ollaan ♥️ Jetlagista yllättävän hyvin jo selviytyneenä koko porukka”, Suvi iloitsi Instagramissa ja totesi samalla, että keikoille on jo ikävä.

Konserttikiertue vuosien tauon jälkeen

Suvi Teräsniska aloittaa 11. lokakuuta kovasti odotetun Sinä olet kaunis -konserttisalikiertueensa. Sillä tullaan kuulemaan paitsi hänen tuoreimman Sinä olet kaunis -albuminsa kappaleita, myös muita hittejä ja joitakin harvemmin livenä esitettyjä biisejä.

Suvi Teräsniskan edellisestä konserttisalikiertueesta on jo neljä vuotta aikaa, joten Suvi on kertonut odottavansa innolla  konserttisaleihin pääsemistä.


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *