Ota yhteyttä

Uutiset

Suvi Teräsniska potkivasta vauvastaan: “Tuntuu että pukkaa mahasta ulos”

Julkaistu

@

Suvi Teräsniska päivitti pitkästä aikaa kuulumisiaan ja kertoo nauttineensa alkuvuodesta. Suvihan on keikkatauolla koko vuoden äitiyslomansa takia – iskelmätähti odottaa kolmatta lastaan, jonka pitäisi syntyä keväällä.

“Koko tammikuun hengaillu lähinnä kotosalla ja siivoillu ja tehny kaikkee kivaa kotona eteenpäin. Toisaalta taas oon levänny superpaljon ja kerrankin on ollu aikaa häärätä lasten kanssa oikein urakalla”, Suvi Teräsniska kertoilee.

“Yhes koos siis ollaan vielä vaikka välillä tuntuukin että tää baby pukkaa tosta mahasta ulos vaikka yläkautta kun potkii niin paljon!”

Suvi Teräsniska julkaisi peukkukuvan vauvavatsastaan.

Onpa Suvi kuitenkin käynyt autokouluakin mammalomansa aikana ja ajaa kuomurikorttia (lue Tanssiin.fi-juttu tästä). Oulussa perheensä kanssa asuvalla Suvilla on aviomiehensä Simo Aallon kanssa 3-vuotias Terho ja 2-vuotias Toivo.

 
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!