Synttärisankari Eini säteili TTK-avauksessaan: “Täydellistä valssia”

Synttärisankari Eini säteili TTK-avauksessaan: “Täydellistä valssia”

Synttärisankari Eini säteili TTK-avauksessaan: “Täydellistä valssia”

Eini avasi Tanssii tähtien kanssa -vetonsa sunnuntaina (29.9.19) upealla valssilla. Laulaja liiteli opettajansa Sami Heleniuksen käsivarsilla pehmeän viipyilevästi ja tyylikkäästi.

“Paras synttäri ikinä”, Eini hersyi tanssinsa jälkeen.

Eini täyttää tänään 59 vuotta. Upea lahja oli myös TTK-tuomariston pisteet: Eini sai Saminsa kanssa komeasti 21 pistettä.

“Täydellistä valssia”, Helena-Ahti Hallberg kehui.

“Eini, sä yksinkertaisesti säteilit siellä Samin käsivarsilla!”

“Tässä tanssissa kiteytyi se, minkä takia ihmiset rakastuvat tanssimiseen”, Jukka Haapalainen jatkoi ylistystä.

Mainos

“On ollut uskomaton kuukauden matka tanssin ihmeelliseen maailmaan tämän huikean opettajan kanssa. Vaikeaa, hankalaa, palkitsevaa ja miten riemukkaalta tuntuu, kun yhtäkkiä huomaakin osaavansa jonkin tosi vaikealta tuntuvan askelkuvion. Jalat ovat olleet kipeät, mutta tietääpä tehneensä töitä tämän kaiken eteen”, Eini kuvailee Tanssii tähtien kanssa -tunnelmiaan.

Pitkän linjan artistina Einillä on kokemusta tanssista.

“Olen käynyt tanssilavoilla ja kun mies on vienyt, niin olen tullut perässä. Opetustaustaa minulla ei kuitenkaan ole, eli lähden kyllä ihan puhtaalta pöydältä tähän oppiin.”

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma nähdään MTV3-kanavalla sunnuntai-iltasin klo 19.30. Ensimmäisestä lähetyksestä yksikään pari ei putoa.

Mukana ovat juontaja ja tubettaja Veronica Verho ja Jani Rasimus, pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, laulaja Eini ja Sami Helenius, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, rokkari Olli Herman ja Katri Mäkinen, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen, näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius sekä mediavaikuttaja Mikael Jungner ja Saana Akiola (sairastunutta Saanaa korvaa toistaiseksi Janica Saarni).

 


Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!
Bye bye korot! Sortter vertaa lainat ilmaiseksi Parhaan hinnan takuulla! Hae heti tästä!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE