Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

“TÄMÄ ON YLTIÖIHANAA!”

Tunnelmalliset kesälavat avautuivat!

Julkaistu

@

“EPÄTODELLISTA, IHANAA!”

Tangokuningatar Heidi Pakarinen aloitti kesän keikat Pohjois-Karjalassa menneenä viikonloppuna yhdessä Karavaani– orkesterinsa kanssa.
Perjantaina 11.6. avattiin kesän ensimmäisiin tansseihin Kajasteen lava Nurmeksessa ja lauantaina 12.6. tanssittiin yhtä lailla kesän ensimmäisiä tansseja Liperin lavalla.

– “Kyllä siinä ajellessa Lahdesta Nurmekseen tuntui moneen kertaan hyvin epätodelliselta, että onko sitä ihan todella oikeesti menossa keikalle! Tuli hihkuttua ilosta monet kerrat ja taas äärilaidassa onnen- ikävän ja kaipuun kyyneleet tulvi silmiin, olihan siitä reilusti yli puoli vuotta, kun edellisen kerran keikattiin Karavaanin poikien kanssa”, Heidi kuvailee tuntojaan.

Heidi & Karavaani

“ON KUIN OLISI TULLUT KOTIIN TAI MUMMOLAAN”

Kajasteen lavalle Heidin saapuessa lava oli vielä tyhjä, paikalla oli vain henkilökunta. Iloinen jälleennäkeminen ja kuulumisten vaihtaminen tuntui kotoisalta ja tutulta, kuten myös lavan upeat maisemat. Heidille tuli tunne, kuin olisi tullut kotiin tai mummolaan.

– “Keikkapaikkoja, keikkamatkoja, ihania kohtaamisia ja elävää musiikkia on ollut aivan valtavan kova ikävä, kaikki tuntui niin oikealta taas elää ja kokea. Kajasteen lavan ikkunat tulvi valoa ja kesätuulta lavalle, pitsiverhot hulmusi ja pian lava oli jo täynnä niin kauniita ja ihania tanssin ystäviä. Tuntui ihanalta nähdä, hymyillä, halata ja jutustella niin kuin meidän kuuluu saada tehdä”, Heidi kertoo.

– “Ja kun päästiin Liperiin, niin siellä oli jo paljon asuntoautoja parkissa odottamassa illan tansseja! Tanssikurssikin oli ennen varsinaisten tanssien alkua, joten kaikki innokkaat saivat hyvät alkulämpimät salsan rytmeissä!, Heidi 
fiilistelee.

 

Kuva:Heidi Pakarinen

“TANSSEIHIN SAAPUVIEN AUTOJEN VIRTA NÄYTTI NIIN KAUNIILTA”

Pitkään kestänyt rajoitettu tapahtumien järjestäminen näkyi molempien tanssi-iltojen yleisömäärässä; lava oli täynnä tanssivaa kansaa, aivan kuin “ennenvanhaan”, Heidi kuvaili.

 

“TANSSIMAKU EI OLE MUUTTUNUT;
PARKETTI TÄYTTYI ERITYISESTI TANGOJEN AIKANA”

– “Tanssilattiat täyttyi erityisesti tangon ja valssin aikana, mutta kyllä muutenkin parketilla oli selvästi kaikkea tätä ihanuutta kaivanneet. Naisten- ja miesten riveistä haettiin tanssimaan, ja paikalla olevat parit nauttivat toisistaan. Oli paikalla myös heitä, jotka olivat tulleet paikan päälle nauttimaan lavatanssitunnelmasta- ja oli ihanaa, todella ihanaa nähhä taas faneja”, Heidi iloitsee.

– “Miten mahtavaa oli nähdä ja kokea taas kaikki se ilo, hymy, nauru, nautinto ja yhdessäolon riemu! Jopa hikiset ihotkin tuntui juuri oikealta ja niin hyvältä halatessa!”, Heidi nauraa ilosta.

 

“ANNOIN KAIKKENI, SIELUNI JA SYDÄMENI”

Keikkailtojen jälkeiset matkat ei lähtöruudussa tuntunut ajatuksenakaan pitkältä. Vaikka kyllä parin tunnin yöajo kävi väsyttämään jossain kohtaa, tuntui Heidistä, kuin vaeltaisi onnenmaassa.

– “Kesäyössä ajaminen on aivan erityisen hienoa, vaikka kaiken antaneena lavalla hiukan tuntuikin kropassa: onnen tunteena!
Tehtiin molemmilla keikoilla pitkät setit Karavaanin poikien kanssa, jopa “överitkin”, mutta kun kerran sai taas laulaa ja luoda elävän musiikin hetkiä kaikista tanssijoista samalla nauttien, ei sitä olisi halunnut lopettaakaan.
Kyllä minä sydämestäni toivon, että kaikki saavat jälleen kokea nämä ihanat ja kaivatut lavatanssi-illat kesän hyväillessä meitä kaikkia ympäri Suomea. Toivon turvallisia keikka- ja tanssimatkoja kaikille, nähhään ja kuullaan ja pidetään huolta toisistamme, annetaan musiikin johdattaa meidät toistemme luo”,  Heidi lausuu toiveikkaasti.

 

“LATTAREITA TARJOLLA”
“SEKAHAKU- TANSSIOHJELMAN TEKEMINEN JATKUU”

Heidi esitti ensimmäistä kertaa viikonlopun tansseissa “Aina kun mä tanssin”!
Kuuntele tästä:

Heidi Pakarisen vuoroviikoin emännöimät Sekahaku– tanssiohjelmat Yle Radio Suomessa jatkuvat!
Seuraavat Heidin tanssit on luvassa juhannuksena 26.6.2021!
Yle Areenassa löytyy aiemmat ohjelmat, tästä pääset kuuntelemaan:

Yle Areena Sekahaku