Yllätys tangojen finaalitusinassa: Benjamin ja Sami putosivat – Korean Hanski jatkoon

Yllätys tangojen finaalitusinassa: Benjamin ja Sami putosivat – Korean Hanski jatkoon

Yllätys tangojen finaalitusinassa: Benjamin ja Sami putosivat – Korean Hanski jatkoon

Ja enää heitä on kaksitoista! Keravalla tänään lauantaina (8.6.19) pidetyssä Seinäjoen Tangomarkkinoiden Finaalin karsinnassa valittiin jatkoon 6 naista ja 6 miestä. Tämä tusina jatkaa Seinäjoen tangoviikolle heinäkuussa.

Komea konsertti sujui tyylikkäissä puitteissa ja tunnelma karsinnassa oli kesäisen rento. Valinnan teki virallinen tangotuomaristo. Tuomaristo joutui siis pudottamaan kaksi mieslaulajaa ja kaksi naislaulajaa matkasta.

“Tämä on enemmän kuin yhden laulun laulaminen lavalla. Me tuomarit olemme kuulleet kilpailijoilta monta esitystä. Tämä on pitkä prosessi, ja vaatii kilpailijaltakin paljon”, tuomariston puheenjohtaja ja Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki sanoi.


Finlandersin 35-v. juhlakonsertit laivalla sekä Souvarit ja Pekkaniskan Pojat. Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!
Tämä taitava tusina jatkaa Seinäjoen tangoviikolle heinäkuussa.

Naisista finaaliviikolle jatkavat: Mervi Kovero Porvoosta, Silla Pöyry Lappeenrannasta, Pirjo Aittomäki Helsingistä, Pirita Niemenmaa Seinäjoelta, Ailamari Vehviläinen Jyväskylästä ja Rosa Salmi-Narmala Raisiosta.

Jatkosta putosivat siis Päivi Tuomi Porista ja Christa Talikka Helsingistä.

Miehistä jatkoon pääsivät: Jarno Itkonen Kuopiosta, Pasi Kivimäki Nokialta, Johannes Vatjus Haapavedeltä, Juha Pirinen Nummelasta, Dong-Hoon Han Vantaalta ja  Mika Mäkkeli Nurmeksesta.

Korean Hanski eli eteläkorealainen oopperalaulaja Dong-Hoon sai Finaalin karsinnassa raikuvimmat aplodit yleisöltä.

Miesten jatkosta putosivat hivenen yllättäen vanhat konkarit, Benjamin Enroth Tampereelta ja Sami Keskitalo Enontekiöltä.

Seinäjoen Tangomarkkinat huipentuu tuttuun tapaan heinäkuussa. Torstaina 11.7. on Finaalin karsinta, jossa nyt valituista 6+6 laulajasta puolet putoaa pois.

Tangomarkkinoiden 35-vuotisjuhlavuoden kruunaava Kuninkaallinen finaali (3 kuningatarfinalistia ja 3 kuningasfinalistia) on lauantaina 13.7.

Virallinen tangotuomaristo 2019: Katja Kätkä, Martti Haapamäki, Tarja Närhi, Jari Sillanpää ja Kike Elomaa.
Hallitsevat tangokuninkaalliset Jarno Kokko ja Saana Sassali juonsivat hyväntuulisen leppoisasti Finaalin karsinnan Keravan Keuda-talossa. Kuva: Facebook.

 


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Kerrytä S-ryhmän bonusta Elisan Premium -liittymillä! Aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa!
Ihanat Marimekon vaatteet ja tuotteet aikuislle ja lapsille - edullisesti ja turvallisesti. Tilaa heti!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Tangoseniori-finalistit karsittiin: Seinäjoelle upea joukko laulajia – katso lista

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangoseniori-finalistit karsittiin: Seinäjoelle upea joukko laulajia – katso lista

Tangotuomari: “Benjaminin valinnasta oli pitkä vääntö” – katso videolta Jari Sillanpään sipsupiruetti

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangotuomari: “Benjaminin valinnasta oli pitkä vääntö” – katso videolta Jari Sillanpään sipsupiruetti

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook5k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE