Ota yhteyttä

Uutiset

Tangokuningas lähti laihdutusleirille tv-kuvauksiin: “Kai siellä joku lihas on piilossa”

Mika Pohjonen viettää seuraavat viikot tiukalla laihdutusleirillä Suurin pudottaja Suomi -tv-ohjelman kuvauksissa.

Julkaistu

@

Kuva: Atte Malaska/Nelonen.

Mika Pohjonen viettää seuraavat viikot tiukalla laihdutusleirillä Suurin pudottaja Suomi -tv-ohjelman kuvauksissa.

Vuoden 1992 tangokuningas lähti kuvauskartanolle tänään maanantaina (22.6.20), sopivasti juhannuksen jälkeen.

“Kohta alkaa”, Mika tuumasi sosiaaliseen mediaan lataamaansa kuvan yhteyteen.

Laihdutti peräti 40 kiloa

Suurin pudottaja Suomessa julkkisosallistujat kisaavat kahdessa joukkueessa tavoitteenaan pudottaa painoa sekä kohottaa kuntoa. Joukkueita valmentavat viime kaudelta tutut Janni Hussi ja Aki Manninen, jotka takaavat, että heidän tiimiläisensä sitoutuvat kovaan treenaamiseen sekä terveelliseen ruokavalioon.

“Kuntoni on huono” -Mika Pohjonen

Kuntoni on tällä hetkellä semi ok tai huono. Mitään elvistelemistä sen kanssa ei ole, mutta uskon, että kunto on esiin kaivettavissa. Kai siellä on joku lihas jossain piilossa”, Mika naurahtaa.

Mika pudotti runsas viisi vuotta sitten reilusti elopainoaan: hän laihdutti tuolloin peräti 40 kiloa tiukalla treenaamisella ja ruokavalion muutoksella. Kilot kuitenkin hiipivät takaisin, kun arki astui esiin.

Kiireinen elämänrytmi ja siviilityö autoalalla eivät ole tehneet ruoka-aikojen ja -lajien noudattamisesta kovin helppoa. Myös nuorena koettu vakava moottoripyöräonnettomuus vei Mikalta sekä fyysisen mahdollisuuden että henkisen kantin suorittaa urheilua täysipainoisesti.

Suurin pudottaja Suomi 2020 -tv-ohjelmassa laihduttavat Cladia Eve (vas.), Oskari Katajisto, Antti Railio, Daniel Lehtonen, Veera Korhonen, Meiju Suvas, Mika Pohjonen sekä Jayden Mars. Heitä valmentavat Aki Manninen (vas.) sekä Janni Hussi. Kuva Atte Malaska/Nelonen.

Haluaa saada ateriarytmin kuntoon

Tarkkaa kilotavoitettava tangokuninkaalla ei ole.

“Yleinen tavoite on saada peruskuntoa ylös ja saada ateriarytmi kuntoon.Tuollainen tiukempi leirityyppinen systeemi kiinnittää ehkä enemmän huomiota itseen ja omaan kroppaan kuin kaikkeen muuhun tekemiseen”, Mika on kertonut.

Mika Pohjonen, 47, voitti tangokuninkuuden vuonna 1992 vollessaan vasta 19-vuotias. Muutaman vuoden viihdeuran jälkeen Mika lauloi Kansallisoopperan kuorossa, ja pian tulkinnat siirtyivät klassisen musiikin saralle Suomen Kansallisoopperaan. Suomen lisäksi Mika on vieraillut paljon myös ulkomailla muun muassa Wienissä ja Ruotsin kuninkaallisessa oopperassa.

Vaikka oopperatähdet usein mielletäänkin isoiksi, niin Mikan tarkoitus ei ollut kasvaa kuin henkisesti.

→ Lue myös: Tangokuningas Mika Pohjonen tekee miljoonabisnestä: “Pitäisikö organisoida 3 miljoonan kakkukahvit”

Mika Pohjonen tähtää henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Meiju Suvas myös mukana

Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa jokaisella julkkiskilpailijalla on ylimääräisiä kiloja ja painon mukanaan tuomia ongelmia, jotka he ovat nyt lopultakin valmiita jättämään taakseen.

Mukana kiloja karistamassa ovat: Meiju Suvas, Antti Railio, Mika Pohjonen, Claudia Eve, Daniel Lehtonen, Veera Korhonen, Oskari Katajisto sekä Jayden Mars.

Kilpailijat majoittuvat leiriviikkojen ajaksi kartanoon, jossa he oppivat laittamaan terveellistä ruokaa ja treenaavat päivittäin, ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Joka viikko osallistujat punnitaan ja pudotusuhan alle joutuvat henkilöt, joiden paino putoaa prosentuaalisesti vähiten suhteessa heidän omaan painoonsa.

Leiriviikkojen päätyttyä kaikki kilpailijat jatkavat elämäntapamuutosprojektiaan itsenäisesti kotonaan. Suurin pudottaja Suomi -finaalissa esittäytyvät lopulta huimasti muotoaan muuttaneet osallistujat.

Viime marraskuussa päättyneen ensimmäisen kauden voitoin vei Nina Mikkonen.

Suurin pudottaja Suomen juontaa Riku Nieminen.

Suurin pudottaja Suomi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.