Ainola

Luonnonkauniissa maisemissa, Jyväsjärven rannalla Ainolan kulttuurihistoriallisessa pihapiirissä vietät viihtyisät häät, perhejuhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet. Ainolassa järjestetään kesällä lavatansseja sekä muita yleisötapahtumia. Paviljonkirakennus ja rantasauna palvelevat ympäri vuoden. Rakennukset ovat peruskorjattuja ja suojeltuja.

Ainolan lavalla on tanssittu aina vuodesta 1920, aluksi avoimen taivaan alla ulkoilmassa. Tanssilava sai katon vuonna 1941 ja muutamaa vuotta myöhemmin ikkunat. Ainolan lava on Jyväskylän vanhin toiminnassa oleva lava.

Laivalla lavalle: tanssi-iltoina M/S Satu liikennöi sataman ja Ainolan lavan väliä non-stop. Matka maksetaan käteisellä satamasta lähdettäessä.

Autolla saapuville parkkipaikkoja on rajoitetusti Rytmikujalla, yleisiä parkkipaikkoja (2h kiekolla) Lehtorannantien varressa. Lisää parkkipaikkoja 10 min. kävelymatkan päässä, Polttolinja 5.

Osoite: Rytmikuja 8, 40520 Jyväskylä.


Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Rahapalvelu: 10 - 4000 € luotto 1 - 36 kuukauden maksuajalla. Uudelle asiakkaalle korko 0% ja kulut 0€ ensimmäisen kuukauden ajan.
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE