Ota yhteyttä

Ainola

Luonnonkauniissa maisemissa, Jyväsjärven rannalla Ainolan kulttuurihistoriallisessa pihapiirissä vietät viihtyisät häät, perhejuhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet. Ainolassa järjestetään kesällä lavatansseja sekä muita yleisötapahtumia. Paviljonkirakennus ja rantasauna palvelevat ympäri vuoden. Rakennukset ovat peruskorjattuja ja suojeltuja.

Ainolan lavalla on tanssittu aina vuodesta 1920, aluksi avoimen taivaan alla ulkoilmassa. Tanssilava sai katon vuonna 1941 ja muutamaa vuotta myöhemmin ikkunat. Ainolan lava on Jyväskylän vanhin toiminnassa oleva lava.

Autolla saapuville parkkipaikkoja on rajoitetusti Rytmikujalla, yleisiä parkkipaikkoja (2h kiekolla) Lehtorannantien varressa. Lisää parkkipaikkoja 10 min. kävelymatkan päässä, Polttolinja 5.

Osoite: Rytmikuja 8, 40520 Jyväskylä.


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.