Ota yhteyttä

Kansanpirtti

 

Kainuun Kansanpirtti Yläkaupungin Linnankadulla on Kajaanin suurin ja suosituin, yli 60 vuotta toiminut sisätanssipaikka, joka oltuaan välillä elokuvateatterina ja tanssiseuran harjoitustiloina aloitti säännölliset tanssit kunnostustöiden jälkeen vuoden 2020 alusta.

Tanssisalin alakerrassa on aina tanssien aikaan avoinna oleva kahvio, jonka yhteydessä laaja katettu terassi. Jopa uusi puulämmitteinen pihasauna löytyy. Tanssisali on esteetön.

Tanssien ohella Kansanpirtin tiloja vuokrataan juhla-, kokous– ja koulutuskäyttöön.

Kansanpirtillä on säännölliset orkesteritanssit perjantaisin klo 20-24 sekä karaoke- tai orkesteritanssit sunnuntaisin klo 16-20. Liput aina 10 euroa ja käteismaksu.

Osoite: Linnankatu 2, 87100 Kajaani.

Kansanpirtin parketilla kelpaa pyörähdellä Kajaanissa.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).