Ota yhteyttä

Nuijamiesten lava

Nuijamiesten lava.

Nuijamiesten lavalla Ylikiimingissä on tanssittu yli 50 vuotta, jokaisena kesänä ensimmäisen lavan valmistumisesta alkaen.

Huvialueella on nyt tanssilava sekä eri rakennuksissa karaoke ja nuorisolle disco. Kesällä 2011 otettiin käyttöön uudet karaoketilat ja 2015 uudistettu disco. Kolmessa ravintolassa on yhteensä 420 asiakaspaikkaa. Ravintolan terassilla istuessa voi ihailla heti kaiteen takana vapaana virtaavaa Kiiminkijokea.

Lavan asuntovaunualueella voi yöpyä, jolloin käytettävissä on alueen wc ja peseytymistilat. Lähimmät vaunupaikat ovat noin kymmenen metrin päässä joesta. Juopulinkoski on yksi Kiiminkijoen virallisista kalastuspaikoista.

Huvialueella yleisöä palvelee ravintola terasseineen, nuoriso viihtyy discon puolella ja laulun harrastajille löytyy karaoke.

Tanssit alkavat klo 20 ja päättyvät  klo 01.  Liput 16-20 € , alle 18v 10 €. Sekahaku, sekä illan aikana tunti naisille noin klo 23- 24

Osoite (navigaattori): Ylikiiminki Hetekyläntie 16, tai joillakin laitteilla: Ylikiiminki Lavantie.
Lavan tarkka osoite on Ylikiimingin keskustasta 1 km Hetekylän suuntaan jossa opaste.


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).