Nuijamiesten lava

Nuijamiesten lava

Nuijamiesten lavalla Ylikiimingissä on tanssittu yli 50 vuotta, jokaisena kesänä ensimmäisen lavan valmistumisesta alkaen.

Huvialueella on nyt tanssilava sekä eri rakennuksissa karaoke ja nuorisolle disco. Kesällä 2011 otettiin käyttöön uudet karaoketilat ja 2015 uudistettu disco. Kolmessa ravintolassa on yhteensä 420 asiakaspaikkaa. Ravintolan terassilla istuessa voi ihailla heti kaiteen takana vapaana virtaavaa Kiiminkijokea. Lavan asuntovaunualueella voi yöpyä, jolloin käytettävissä on alueen wc ja peseytymistilat. Lähimmät vaunupaikat ovat noin kymmenen metrin päässä joesta. Juopulinkoski on yksi Kiiminkijoen virallisista kalastuspaikoista.

Huvialueella yleisöä palvelee ravintola terasseineen, nuoriso viihtyy discon puolella ja laulun harrastajille löytyy karaoke.

Osoite (navigaattori): Ylikiiminki Hetekyläntie 16, tai joillakin laitteilla: Ylikiiminki Lavantie.
Lavan tarkka osoite on Ylikiimingin keskustasta 1 km Hetekylän suuntaan jossa opaste.

Tanssit alkavat klo 21 ja päättyvät  klo 01.45.  Liput 16-20 € , alle 18v 10 €. Sekahaku, sekä illan aikana tunti naisille n. klo 23- 24

Bussikuljetus AM-Tilausmatka: Oulu linja-autoasema tilausliikennelaituri  20.30- Valtatie- Jääli- Kiiminki n. 21.00- Vesala – lava n. 21.30. Paluu 01.30. Hinta 28 €, sis. meno-paluu +pääsylippu.
Huom! Bussissa maksuksi käy vain käteinen.


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE