Ota yhteyttä

Rajavaaran lava

Rajavaaran tanssilava on perinteinen tanssipaikka Kiteen Kesälahdella. Se on viimeisiä, aktiivisesti käytössä olevia Pohjois-Karjalan tanssilavoja. Tanssijoiden suosiossa 60 vuotta olleen lavan omistaa Kesälahden Urheilijat.

Lava on aivan 6-tien tuntumassa, entisen Kesälahden puolella, lähellä Kiteen ja Parikkalan rajaa.

Rajavaaran lavalla on kahvio ja makkaranmyyntikoju, mutta ei anniskeluoikeuksia.

Tanssit tiistai-iltaisin klo 20-00.30.

Osoite: Pohjukanmäentie 2, 59800 Kesälahti.

Ilta-auringossa kylpevä Rajavaaran lava on perustettu 1958.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!