Eki Jantunen & Mutkattomat

Eki Jantunen & Mutkattomat

Erkki ”Eki” Jantunen (s. 1.3.1951) on suomalainen muusikko ja televisiokasvo/radioääni. Tanssikansan kestosuosikki Eki Jantunen & Mutkattomat on pitänyt pitkään kotimaisen tanssimusiikin Suomi-lippua korkealla.

Tunnustettu, palkittu ja tanssikansan kestosuosikki Eki Jantunen & Mutkattomat tarjoaa  monipuolisesti yleisöstään huolehtivan tanssimusiikkikattauksen.

TV- ja radioesiintymiset,  21 levyalbumia, sekä lukemattomat keikat nuorekkaalla otteella suurissa & pienissä parrasvaloissa ovat Mutkattomille tuttua sarkaa.

Eki Jantunen & Mutkattomat.

Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
su 23/02/20 Jyväskylä Kivistön työväentalo
Kellonaika: 17.00. Lippu: 15€. Osoite: Vaajakoskentie 29. Klo 17-21.30.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Uusi kännykkä 3€/kk? Tabletti 4€/kk? Elisalta saat kaikki laitteet jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoa tai muita kuluja.
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE