Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Eki Jantunen & Mutkattomat juhlivat 45 vuottaan: “Pikkupojan innolla poljetaan”

Vuonna 1975 perustettu Eki Jantunen & Mutkattomat juhlistaa merkkivuottaan konserttikiertueella ja levyllä. Kuuntele juhlasinkku ja lue lisää!

Julkaistu

@

Suomalaisen saunan lauteilla 1975 syntynyt Eki Jantunen & Mutkattomat -orkesteri täyttää tänä vuonna hulppeat 45 vuotta ja sitä juhlistetaan juhlatansseilla, -konserteilla  sekä uutuusalbumilla.

Juhlakonserttikiertue alkaa 16.2. Pieksämäen Kulttuurikeskus Poleenista. Voit katsoa konserttien tarkat päivämäärät tämän artikkelin lopusta.

Konsertissa on luvassa elämänmyönteisiä, rentoja, mutkattomia ja tunteellisiakin lauluja eri vuosikymmeniltä.

“Ja ennen kaikkea kehissä on mutkaton tunnelma”, Eki Jantunen lupaa.

“Monipuolisia rytmejä poljetaan pikkupojan innolla ja koko orkesterin noin 280 kg:n yhteisvoimalla!”

Eki Jantunen komisti vuonna 1978 tv-lehti Katson kantta.

Eki Jantunen & Mutkattomat: Jani Böhm (harmonikka, laulu),  Jani Varpujärvi, (koskettimet/basso, laulu) ja  Jari Makkonen (rummut).Uusi albumi ystävänpäiväksi

Mutkattoman monipuolisia tanssitahteja tarjoava Eki Jantunen & Mutkattomat on edelleenkin kysytty kokoonpano maamme tanssipaikoilla. Yhtye on palkittu ja pokattu matkan varrella mm. valtakunnallisella Kullervo Linna -palkinnolla vuonna 1993.

Albumeita on julkaistu 45 vuoden aikana kaikkiaan 21, ja näille levyille on taltioitu yhteensä noin 250 laulua. Uusin albumi julkaistaan ystävänpäiväviikolla helmikuussa.

Yhtyeen menestyslevytys Jätkän humppa on selkeästi asettunut ikivihreiden asemaan. Se oli muuten Mutkattomien ensisinkku vuonna 1976.

Viime vuonna kappale oli Teosto -listan mukaan maamme kolmanneksi soitetuin laulu.  Tuskinpa siis orkesterin kestohitti jää konsertissakaan soittamatta! Uusimmista lauluista varsinkin Elämä tuo – elämä vie on saanut varsin hyvän vastaanoton.

Eki muistetaan Toivotaan toivotaan -juontajana

Yhtyeen solisti, Orimarttilassa asuva Eki Jantunen on toiminut kolmella vuosikymmenellä radiossa ja tv:ssä juontajana sekä myös eri ohjelmien solistina.

Monet muistavat Ekin televisiosta, kun hän juonsi viiden vuoden ajan  Toivotaan toivotaan -ohjelmaa, joka kokosi vastaanottimien äärelle miljoonayleisöt joka sunnuntai.

Eki juonsi tv:ssä myös muita suosikkiohjelmia, kuten Kultainen Harmonikka (MTV3) sekä Tanssit Stadissa (TV1). Radiossa puolestaan tutuiksi ovat tulleet mm. Puhelinlangat laulaa, Toivekonsertit, Aamukahvilähetykset (Radio Suomi) sekä oma nimikko-ohjelma JuhlaPaikka (Suomen Sävelradio).

Mutkattomat-trion perustivat vuonna 1975 Hannu Tuominen (rummut, laulu), Pekka Melander (hanuri, laulu) ja Erkki Jantunen (laulu ,basso).

Uutuus liikkuu letkeästi rakkauden eri sävyissä

Orkesteri julkaisi tammikuun lopulla juhlasinglen nimeltään Rakkaus ravistaa.

Eki Jantunen kuvaa kappaletta “kantrahtavaksi ja täysin tanssittavaksi”.

“Laulu liikkuu letkeästi rakkauden eri sävyissä. Ukrainalaisen säveltäjä M. Obytsaikon kansainvälinen menestysmelodia Tosca sai upouuden, suorastaan makean tekstin.”

Single on lohkaisu ystävänpäiväviikolla julkaistavalta juhla-albumilta.

45-vuotisjuhlakiertueen päivämäärät

Ei keikkoja.


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Huone 301. Klikkaa heti ja kokeile!
Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!