Ota yhteyttä

Marco Lundberg

Marco Lundberg.

Marco Lundbergin laulu soi pehmeä-äänisenä, mutta elämän kokemusta tulvillaan:  Marco valittiin upeasti kesällä 2016 Tangokuninkaaksi, mutta keikoilla laulaja on käynyt jo vuodesta 2002 alkaen. Vuonna 2004 hän voitti Toivo Kärjen laulukilpailun.

Marcon debyyttialbumi Rakkauden rikkaus ilmestyi helmikuussa 2019. Kehuttu ja kiitelty levy on tehty yhteistyössä Riku Niemi Orchestran kanssa.

Yhtye: Liekki Koskettimet: Elina Kattilakoski |Kitara ja saksofoni: Eero Kortesoja | Basso: Jussi Manninen  | Rummut: Jaro Joensuu.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
Kiertue: Aavan meren tuolla puolen
ti 14/04/20 Kouvola Kuusankoski-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39€. Osoite: Kymenlaaksonkatu 1. 80 vuotta mestarin syntymästä – Reijo Taipaleen laulut ja elämäntarina muistokonserttikiertueelle. Kouvolassa hurmaavat tangokuninkaalliset Kyösti Mäkimattila, Marco Lundberg, konsertin emäntänä Susanna Heikki ja Reijon tyttärentytär Senja Myller. Kapellimestarina nähdään itseoikeutetusti Reijo Taipaleen luottomies ja hänen kanssaan pitkään keikkaillut, Kultaisen Harmonikan mestari Jani Helenius. Musiikista vastaa Heleniuksen 8-miehinen juhlaorkesteri. Osta liput tästä.
ke 15/04/20 Porvoo Kulttuuritalo Grand
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39€. Osoite: Piispankatu 28. 80 vuotta mestarin syntymästä – Reijo Taipaleen laulut ja elämäntarina muistokonserttikiertueelle. Porvoossa hurmaavat tangokuninkaalliset Kyösti Mäkimattila, Marco Lundberg, konsertin emäntänä Susanna Heikki ja Reijon tyttärentytär Senja Myller. Kapellimestarina nähdään itseoikeutetusti Reijo Taipaleen luottomies ja hänen kanssaan pitkään keikkaillut, Kultaisen Harmonikan mestari Jani Helenius. Musiikista vastaa Heleniuksen 8-miehinen juhlaorkesteri. Peruttu
to 16/04/20 Pori Promenadikeskus
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39€. Osoite: Yrjönkatu 17. Tanssipaikan puhelin: 0600 007007. 80 vuotta mestarin syntymästä – Reijo Taipaleen laulut ja elämäntarina muistokonserttikiertueelle. Porissa hurmaavat tangokuninkaalliset Kyösti Mäkimattila, Marco Lundberg, konsertin emäntänä Susanna Heikki ja Reijon tyttärentytär Senja Myller. Kapellimestarina nähdään itseoikeutetusti Reijo Taipaleen luottomies ja hänen kanssaan pitkään keikkaillut, Kultaisen Harmonikan mestari Jani Helenius. Musiikista vastaa Heleniuksen 8-miehinen juhlaorkesteri. Peruttu
to 23/04/20 Turku Viking Amorella
Osoite: Ensimmäinen linja 6. Peruttu
la 27/06/20 Kitee – Puhos Pajarinhovi
Kellonaika: 19.00. Osoite: Pajarinniementie 1. Klo 19-23.30.
ke 14/10/20 Tampere Tampere-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: alk. 35€. Osoite: Yliopistonkatu 55. Tanssipaikan puhelin: 03 2434111. Suuri suomalainen tangolaulukirja III – Unto Mononen. Lokakuussa tulee kuluneeksi 90 vuotta suomalaisen tangon pioneerin, Unto Monosen syntymästä. Riku Niemi Orchestra muistaa mestaria juhlakonsertilla. RNO TANGO on kutsunut solisteikseen neljä armoitettua suomalaisen tangon tulkkia. Juonnetussa konsertissa kuullaan Unto Monosen keskeisimmät ja rakastetuimmat tangosävellykset ja sanoitukset. RNO TANGO johtajanaan Riku Niemi. Solisteina Markus Allan, Leif Lindeman, Teemu Roivainen ja Amadeus Lundberg. Osta liput tästä.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!

 

Tykkää meistä Facebookissa

Mainos Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto