Ota yhteyttä

Anita Hirvonen

Anita Hirvonen on pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt iskelmäartisti, joka on saanut Suomen ensimmäisen Emma-palkinnon. Tämä ikinuori, iloinen ja räiskyvä laulajaikoni on keikkaillut ja levyttänyt kuudella eri vuosikymmenellä. Levyistä ja/tai sinkuista monet ovat myyneet kultaa.
Hittikavalkadista mainittakoon 1960-luvulla Itke vaan ja Sormet pois, 1970-luvulla Sydän rakastaa, 1980-luvulla De va kukku de, 1990-luvulla Maitolavan prinsessa, 2000-luvulla Älä tule myöhään ja 2010-luvulla Sua liikaa rakastan. Uusin pitkäsoitto Värinää riittää ilmestyi 2016.
Anita sytyttää tanssi- ja bilekansan La Strada -yhtyeen kanssa.

KEIKAT:

Tänään: sairausomalla

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat: 

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!
Rahoitushaku.fi hakee sinulle lainatarjouksia vertailtavaksi; löytäessäsi sopivan tarjouksen myös lainan hyväksyminen ja nosto on helppoa. Voit hakea jopa 60 000 euron lainaa.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.