Ota yhteyttä

Saija Tuupanen

Upeista tulkinnoista ja herttaisuudestaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Täysi keikkakalenteri kertoo lahjomatonta kieltään hänen suosiostaan. Tangomarkkinolla kuningattaren tittelillä 2003 palkittu Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan.

Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla. Hän on ollut mukana myös musikaalin maailmassa mm. Kaunis Veera ja Yes Sir antaa polttaa -esityksissä. Joka vuosi Saija tekee myös joulusia konsertteja, joita ovat siivittäneet omat joulujulkaisut, mm. Joululaulu ystävälle ja Pianhan meillä on joulu.

Saija Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi.

Yhtye: eX-miehet.

eX-miehet on iloinen ja ammattitaitoinen tanssiorkesteri, jonka ohjelmisto painottuu “vanhan ajan” tunnelmiin, tietenkin nykyiskelmien helmillä höystettynä. eXien keikoilla haitari soi vuoden 2000 Kultaisen harmonikan miesten ykkösen, Aki Metsälän sormien saattelemana.

  • Aki Metsälä: koskettimet, haitari
  • Petri Hämäläinen: kitara
  • Samuli Mäkelä: rummut
  • Mika Pyhäjärvi: basso

Saija Tuupanen ja eX-miehet.


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!

KEIKAT:

Tänään:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
ke 23/12/20 - to 18/02/21 Loma Loma

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
ke 23/12/20 - to 18/02/21 Loma Loma
la 27/02/21 Lahti Pesäkallio
Kellonaika: 20.00. Osoite: Hepolammintie 41.
pe 05/03/21 Anttola (Mikkeli) Anttolanhovi
Kellonaika: 20.00. Lippu: 18€. Osoite: Hovintie 224. Klo 20-24.
la 06/03/21 Harjavalta V2
Kellonaika: 20.00. Osoite: Liikuntatie 4.
la 20/03/21 Keuruu Hotelli Keurusselkä
Kellonaika: 20.00. Osoite: Keurusseläntie 134. Tanssipaikan puhelin: 014 3611 000. Klo 20-01.
su 09/05/21 Joensuu Carelia-sali
Kellonaika: 15.00. Lippu: alk. 28€. Ikäraja: Kaiken ikäisille. Osoite: Yliopistokatu 4. Vuoden 2003 Tangokuningatar Saija Tuupanen korsertoi Joensuun Carelia-salissa keväällä äitienpäivänä. Konsertissa kuullaan lauluja elämästä, rakkaudesta ja tietenkin lauluja jotka kuuluvat kaikille Äideille. Kahden tunnin mittainen konsertti ei jätä varmasti ketään kylmäksi hienojen tarinoiden ja sävelien myötä. Saija Tuupasta säestää hänen loistava orkesterinsa eXmiehet. Kesto 2h sis. väliajan. Ikärajaton. Osta liput tästä (klikkaa).

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
TANSSI NOTKEASTI! Haluatko lisää joustavutta niveliisi? Kokeile nyt ilmaiseksi! Flex5x-ravintolisä auttaa. Klikkaa heti!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.

 

Tykkää meistä Facebookissa

Mainos Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto