Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Saija Tuupasen uutuussinkku iski sisimpään: “Laulun teksti kävi kovasti sydämeen”

Ruusuja ja shampanjaa -kappale kuvaa Saijan mukaan hyvin yksinäistä artistielämää. Kuuntele ja lue keikkakuningattaren kuulumiset!

Julkaistu

@

Saija Tuupasen heinäkuun loppu on ollut työntäyteinen. Tanssilavat ovat pikkuhiljaa availleet oviaan, ja tapahtumapaikat ovat Saijan keikoilla olleet täynnä koronarajoitusten puitteissa.

Tanssi-iskelmän ehdottomiin kärkinimiin kuuluva keikkakuningatar iloitsee, että elokuukin näyttäytyy keikkojen valossa todella kiireiseltä.

Tangokuningatar iloitsee myös uudesta sinkustaan. Ruusuja ja shampanjaa -niminen kaunis kappale julkaistiin tänään perjantaina (31.7.20).

→ Lue myös: VIDEO: Saija Tuupanen lohduttaa musiikilla – katso uusi, upea tangotulkinta

Saija kehottaa kuuntelemaan erityisesti laulun tekstiä, jonka on tehnyt Esa Nieminen. Taustoista vastaa Saijan yhtye eX-miehet. Tekstistä löytyy monta ajatusta – kuin suoraan myös iskelmälaulajan elämästä.

Tarina on vaan niin koskettava, että kyllähän se läheltä liippaa tätä artistielämää. Kun tämän ensi kerran kuulin, se kävi kovastikin sydämeen ja iski sisimpään. Kyllä tämä laulajan työ ja artistina olo on lopulta aika yksinäistä puuhaa varsinkin keikan jälkeen”, Saija sanoo. 

Tämä kappale on ollut mukana myös joissain konserteissa, ja sitä kuullaan toki jatkossakin niissä.”

Ruusuja ja shampanjaa -kappaleen on säveltänyt Pertti Mäenpää.

→ Lue myös: Saija Tuupanen juhli synttäreitään viikinkikypärässä – Sami-rakas löi noitarumpua

Tämän viikon Saija on viettänyt monien muiden tangokuninkaallisten tavoin Pukkilassa, tangokuningas Aki Samulin Kuninkaan valtakunta -maatilalla. Saija on nukkunut pellolle parkkeeratussa matkailuautossa ja nauttinut yhteisöllisyydestä. Suomalaisen tangon siniveristen tapaamisesta kuvataan AlfaTV:lle Kuninkaalliset kimpassa -sarja, joka nähdään kanavalla syksyllä.

Tänä viikonloppuna Saija keikailee joka ilta: perjantaina 31.7. Hämeenlinnan Kapakanmäellä, lauantaina 1.7. Someron Ämyrillä ja sunnuntaina 2.8. Turun Uittamon avajaisissa.

Katso Saija Tuupasen ja eX-miesten keikat tästä.

 


Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!


Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!