Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Tapani Kansa täyttää 70: “Olen alkanut vanheta arvokkaasti” – katso tähtien onnitteluvideo

Julkaistu

@

Tapani Kansa täyttää tänään lauantaina (9.3.2019) 70 vuotta.

“Tänään tulee täyteen 70 vuotta tätä mielenkiintoista ja värikästä elämääni. Aika kulkee kulkuansa vieden meitä mukanaan. Ilot, murheet vuorollansa kaikki täällä kohdataan. Ei yhtään kyyneltä niin kuumaa, että itkeä ei sais. Tai jos onni rintaa huumaa miks’ silloin iloittais”, Tapani Kansa siteeraa.

“Hiton monta päivää ja lausuttua sanaa jättäisin kuitenkin pois, mutta sitten on niitäkin päiviä, iltoja, öitä ja aamuja jotka ovat jättäneet syvälle sieluuni hurmaavankirkkaita hetkiä ja helliä paijauksia ja polttavan kuumia suudelmia.”

Päivänsankari kiittää “tekijöitään”.

“Äitiä ja isää sekä taivaanisää. Hän on lähettänyt koko joukon parhaita suojelusenkeleitään matkani varrelle. Ja nyt: olen alkanut vanhentumaan arvokkaasti, mikään ei voisi minua enempää ilahduttaa.”

 


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

Kyösti: “Olet kovimpia laulumiehiä”

Tapani Kansa julkaisi myös videokoosteen, millä tunnetut laulajat ja muusikot onnittelevat pyöreitä täyttävää laulajalegendaa.

Videolla onnittelunsa esittävät Kyösti Mäkimattila, Aki Hietala, Joel Hallikainen, Eini ja Petri Laaksonen. Tähdet tapailevat myös Kansan Kuljen taas kotiinpäin -hittiä vuodelta 1969.

“Minulta usein kysytään laulaja-esikuvia… ja aina se litania lähtee Olavi Virrasta ja jatkuu Reijo Taipaleen ja Eino Grönin kautta Markus Allaniin ja muihin tangolaulajiin. Jostain syystä sinä jäät aina siitä listasta pois”, Kyösti Mäkimattila sanoo.

“Tänään et jää. Haluan kertoa sinulle, että lukuisat mahtavat levytyksesi ovat usein viihdyttäneet minua ja olen niistä kiitollinen. Ja olet ehdottomasti yksi kovimmista laulumiehistä tämän maan kamaralla.”

Joel: “Kiitos lomavinkistä”

Joel Hallikainen muistelee Tapani Kansalta saamaansa arvokasta neuvoa Tampereen Tohlopin tv-studion parkkipaikalla vuonna 1993, kun Kuurankukka oli noussut listaykkköseksi.

“Sinä vanhempana valtiomiehenä neuvoit nuorempaasi. Muistatko? Sanoit, että “Jokke, muista pitää lomat!” Kiitos Tapsa tuosta neuvosta… ja  Tapsa, muista pitää lomat!”

KATSO Tapani Kansan onnitteluvideo:

 

KATSO videolta uuden laulajatähden, 19-vuotiaan Tapani Kansan tv-haastattelu Ylen suositussa Jatkoaika-ohjelmassa marraskuussa 1968. Aarre Elo on toimittajana. Kansan esikoishitti Delilah oli ilmestynyt keväällä 1968.

 

KATSO videolta Tapani Kansan Tulkaa tytöt takaisin -esitys konsertissa 1978:

KATSO Tapanin hittipotpuri konsertista 40 vuotta huipulla 2008:


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile! 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *