Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Teemu Roivaisen uutuussinkku on paluu juurille – säveltää musiikkia levylleen

Menevän Eedeniin-sinkun julkaissut Teemu Roivainen lupaa pitkäsoittoa alkuvuodeksi. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Teemu Roivainen julkaisi tänän keskiviikkona (17.6.20) uuden singlen Eedeniin, jonka kanssa hän palaa takaisin popimpaan ilmaisuun ja juurilleen pitkän tangorupeaman jälkeen.

Vuoden 2014 tangokuningas on lavojen suoskki, mutta on tulkinnut viime vuosien aikana paljon myös muunlaista viihde- ja iskelmämusiikkia sekä konsertoinut. Nyt julkaistu raikas Eedeniin kertoo selviytymistarinan, jossa kaksi ihmistä löytää vaikeuksien jälkeen takaisin kotiin.

Eedeniin-single, kuten muutkin Teemun omat kappaleet, ovat syntyneet yhdessä Leevi Laurin kanssa, jonka kanssa yhteistyö alkoi jo Oulussa Madetojan musiikkilukiossa.

Kappale antaa kuulijalle tilaa tulkinnnalle

“Kappaleessa yhdistyvät iskelmä, pop ja rock, mutta ne ovat keskenään vuoropuhelussa. Emme halua myöskään antaa kuulijoille kaikkea valmiina, vaan jättää tulkintaa myös henkilökohtaisen kuuleman varaan”, Teemu kertoo.

→ Lue myös: VIDEO:Teemu Roivainen ilahdutti 93-vuotiaan Aila-mummon kotikaranteenia tangolla

Teemu Roivainen ja Energia:  Niko Saloheimo (koskettimet, laulu) | Petri Hokkanen (kitara, laulu) | Kevin Knouna (rummut) | Ari-Pekka Laukkanen (basso, laulu).

“Uskomme autenttiseen soundiin ja soitamme kaikki kappaleet yhdessä oman bändini kanssa, jonka kanssa olemme keikkailleet viimeiset neljä vuotta yhdessä, kaikkiaan lähes 200 keikkaa vuodessa. Työskentytapamme on hioutunut vuosien varrella niin, ettei sen sujuvuutta voi tarpeeksi korostaa”, Teemu viittaa taitavaan ja tykättyyn Energia-orkesteriinsa.

“Sovitamme kappaleet yhdessä bändin ja ääniteknikkomme kanssa.”

Tytär täyttää pian vuoden

Teemu säveltää uutta musiikkia ja suunnittelee uuden albumin julkaisua alkuvuonna 2021. Singlen ja levyn julkaisee Yume Records ja jakelee Playground Music.

Tangokuninkaan esikoislapsi syntyi viime heinäkuussa. Isän sydämen vienyt tytär täyttää siis vuoden 4.7.

→ Lue myös: Teemu Roivaisesta isä: Prinsessan syntymä peruutti keikan – katso hellyttävä vauvakuva


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.