Ota yhteyttä

Uutiset

Tiesitkö? Tangokunningatar Tiina Räsänen on tiukka taekwondo

Julkaistu

@

Tangokunikaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto ovat naimisissa.

Vuoden 1994 tangokuningatar Tiina Räsänen on jo pidemmän aikaa harrastanut aktiivisesti taekwondoa. Taekwondo on korealainen itsepuolustuslaji, ja siinä on vaikutteita karatesta.

Valkoisen vyön jälkeen Tiina on päässyt jo keltaiselle vyöasteelle.

Potkut ovat taekwondossa merkittävässä osassa verrattuna moniin muihin itämaisiin kamppailulajeihin. Perusharrastajalle laji tarjoaa potkujen lisäksi myös kattavan määrän torjuntoja ja lyöntejä, jotka tekevät taekwondosta tehokkaan ja suoraviivaisen itsepuolustus- ja taistelulajin.

Tiina itse on kuvaillut sosiaalisessa mediassa harrastustaan “pääntyhjennykseksi”.

Katso itse: harvemmin tangokuningatar tällaisessa asussa tai asennossa nähdään:

Tiina Räsänen taekwondo-tunnilla. Kuva: Instagram.

Tiina on naimissa tangokuningas 1999 Petri Hervannon kanssa. Varkaudessa asuvaan uusperheeseen kuuluu kolme lasta, joista Eemeli on pariskunnan yhteinen. Tanssikeikkailun Tiina ja Petri ovat jättäneet sittemmin vähemmälle. Petri on esiintynyt lukuisissa Varkauden teatterin musikaaleissa ja näytelmissä viime vuosina.

Su 2.12. he esiintyvät Varkauden kirkossa yhdessä tangokuningatar 2017 Aino Niemen kanssa Tulkoon joulu -konsertissa. Lippuja voi tilata s-postitse: kommilankampaamo@tintti.net. Muu lipunmyynti: Hotel Oscar sekä tästä linkistä lippu.fi. Konsertin järjestää Varkauden Kehitysvammaisten tuki ry.


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *