Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tiina Helinältä ja Mervi Koverolta uudet tanssisinkut: “Perinteistä ja aitoa” – kuuntele

Julkaistu

@

Taiteilijanimellä Tiina Helinä esiintyvä kontiolahtelainen tangontaitaja Tiina Jormanainen julkaisi viime viikolla uuden sinkun Muistatko kun.

Tiina Jormanainen on Tangomarkkinoiden semifinalisti 2013. Vuonna 2017 hän voitti Tangoseniori laulukilpailun naisten sarjan Seinäjoella Tangomarkkinoiden yhteydessä käydyssä kilpailussa. Vuonna 2018 Tiina oli mukana television The Voioce of Finland -kilpailussa Ääni ratkaisee vaiheessa.

“Kiitos kaikille projektissa mukana olleille ammattilaisille. Kiitos makeista kitarasoundeista Raine Turunen ja stemmoista Marianne Markkanen“, Tiina kiittelee.

Keikkoja Tiina tekee mm. Mika Tarkkosen orkesterin kanssa sekä pianistin tai kosketinsoittajan kanssa duona.

“Myös vierailu säestäjän tai orkesterin solistina onnistuu. Tanssiohjelmistoni on pääasiassa perinteistä tanssimusiikkia, valssista humppaan.”

KUUNTELE Tiina Helinän Muistatko kun (säv. Veikko Samuli, san. Timo Jokinen, sov. Juha Luoma) 2019:


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

Toinenkin tangoissa menestynyt kaunis laulajatar julkaisi juuri uutta musiikkia. Porvoossa asuva kaksinkertainen tangofinalisti Mervi Kovero lähtee tuoreella levytyksellään Irti ja karkuun.

Seinäjoelta kotoisin oleva Mervi oli Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalissa vuonna 2013 kolmas. Vuonna 2014 hän sijoittui jälleen kolmanneksi.

“Viimeinen pulla uunista ulos”, Mervi iloitsee ja viittaa kahteen aiempaan sinkkuunsa. Laiturilla ja Rakkauden varjopuoli julkaistiin viime vuoden puolelella, ja nyt ulos saatettu Irti ja karkuun täydentää trion.

Mervi Kovero keikkailee nykyisin Riskit Herrat -orkesterin kanssa.

“Keikat, laulaminen ja kaikki ihmiset tanssimassa ja heidän läsnäolo antaa niin paljon voimaa tähän arkeen, etten hetkeäkään vaihtaisi edelleenkään pois!”

KUUNTELE Mervi Koveron Irti ja karkuun (säv. Jari Rönkkö, san. Maritta Niskanen, sov. Pertti Jalonen) 2019:


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!