Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tommi Tähtivirta laihtui 43 kiloa ja alkoi laulajaksi – nousi heti hittilistalle

Julkaistu

@

Turenkilainen Tommi Tähtivirta, 48, on tehnyt päivätyönsä studiossa. Hän on ahertanut äänityksiä, sovituksia, miksauksia  ja taustalauluja monille tutuille artisteille kuten Kaija Lustilalle ja Kari Piiroselle.

Toki mies on myös laulanut, vuodesta 1994.

“Minut nakitettiin vetämään karaokea. Baarissa oli hiljaista, joten päätin kokeilla laulamista. Sen jälkeen olenkin vain laulanut ja laulanut”, Tommi Tähtivirta kertoi Janakkalan Sanomien haastattelussa.

Kärsi rytmihäiriöistä

Ennen ja jälkeen lihavuusleikkauksen. Oikeanpuoleinen kuva on parisen viikkoa toukokuisen leikkauksen jälkeen, kun paino oli pudonnut jo useilla kiloilla.

Tommi Tähtivirta haaveili artistiurasta pitkään, kunnes kaksi vuotta sitten teki ratkaisunsa. Ensin piti kuitenkin päästä eroon ylipainosta. 

Janakkalan Sanomien jutun mukaan lääkäri oli ehdottanut useita kertoja lihavuusleikkausta, sillä Tähtivirta kärsi muun muassa kohonneesta verenpaineesta ja rytmihäiriöistä. Mies joutui käymään säännöllisesti sairaalassa laitattamassa sydämensä takaisin oikeaan rytmiin.

Toukokuussa Tähtivirta suostui lopulta lihavuusleikkaukseen, ja nyt painoa on ehtinyt pudota jo hurjat 43 kiloa.

“Ääni soi nyt paljon puhtaammin ja ääniskaala on laajentunut. On kaikin puolin helpompi laulaa.”

Sinkku nousi listaykköseksi

Lokakuussa Tommilta ilmestyi ensimmäinen single, kaunis kappale nimeltään Olkoon niin. Laulun menestys on yllättänyt artistin: kappale on noussut esimerkiksi Fuengirolan Finnradio.FM:n syyshittiäänestyksessä sijalle yksi.

Finnradio.FM:n hittiäänestyksessä Tommi on ykkösenä.

Tommi Tähtivirta sanoo paikallislehden haastattelussa luottavansa kykyihinsä, vaikka mielessä välkkyykin välillä ylipainoisen, koulukiusatun pojan omakuva. Hän sanoo, että lapsuuden kokemukset näkyvät luonteen lujuutena ja näyttämisen haluna.

Esikoislevyä Tommi Tähtivirta suunnittelee ensi kevääksi. Myös joululauluja on tulossa.

 

KUUNTELE Tommi Tähtivirran Olkoon niin (säv. Jame Roukala, san. Anniina Koivisto, sov. Jame Roukala & Tommi Tähtivirta):


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *