Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tuplaonnea! Sinkku ja 30-vuotissynttärit – Benjamin Enroth juhlii tasavuosiaan keikalla

Benjamin Enroth juhlii tänään synttäreitään sekä uuden, menevän En oo -sinkkunsa julkaisua. Katso musiikkivideo ja lue lisää!

Julkaistu

@

Benjamin Enrothilla on tänään lauantaina (26.10.2019) kaksinkertainen juhlapäivä: laulaja viettää 30-vuotissyntymäpäiviään sekä uuden sinkkunsa ja musiikkivideonsa julkaisujuhlaa.

Synttäreitään tanssitähti viettää artistien tapaan tietysti keikalla: Benjamin ja hänen Tiimalasi-orkesterinsa esiintyvät tänään Härmän kylpylässä.

”Erityinen ilta on luvassa”, Benjamin sanoo.

→ Lue myös: Benjamin Enroth esittelee uuden orkesterinsa: ”Raikas tuulahdus nuorta energiaa ja intohimoa”

Menevä, popahtava iskelmä

Benjamin tunnetaan musiikillisesti monipuolisena artistina, jonka sydän palaa tiukasti tanssimusiikille. Hän muistetaan myös Seinäjoen Tangomarkkinoilta, missä Benjamin valittiin muun muassa yleisön suosikiksi 2016.

Tämän vuoden Tangomarkkinoilla Enroth monien yllätykseksi ja pettymykseksi putosi kisasta ennen finaalia, ja asiasta nousi kohu.

→ Lue myös: Benjamin Enroth paljastaa putoamisensa syyn – ”nyt tiedän, mitä tehdä”

Mainos

VARAA HETI IKIMUISTOINEN TANSSIRISTEILY, KLIKKAA KUVAA!

Uutuussinkku En oo on menevä, nykypäiväinen popahtava iskelmä, jonka sanoitukset antavat tilaa kuulijalle omaan tulkintaan kappaleen sanomasta. Laulu kestää kuuntelua ja sopii myös mainiosti esitettäväksi tanssikeikoille.

Kappaleeseen kuvattiin myös musiikkivideo syksyisissä maisemissa Helsingissä, voit katsoa tyylikkään musiikkivideon tämän artikkelin lopusta.

”Olemme ylpeitä kappaleesta”

Ajatus kappaleesta syntyi keikalla Tampereella, kun sekä Benjamin että biisin säveltäjä Jukka Karppinen törmäsivät toisiinsa yleisössä.

”Äkkiä puhe kääntyikin illan artistista omaan musiikkiin. Jukka on myös ensilevytykseni Kiiltokuvaa-kappaleen säveltäjä, joten tiesin, että Jukalla saattaisi olla minulle sopivaa materiaalia. Jo seuraavana päivänä Jukalta tuli muutama biisiehdotus, joista yksi nousi heti yli muiden ja tiesin, että tästä tulee minun seuraava julkaisuni”, Benjamin kertoo.

”Olemme tekijöiden kanssa todella ylpeitä lopputuloksesta ja toivomme että yleisö ottaa kappaleen omakseen.”

→ Lue myös: Benjamin Enroth baarivideolla Kanarialla: Näin sujuu nimikkodrinkin valmistus

Katso Benjamin Enrothin & Tiimalasin keikat tästä.

KUUNTELE Benjamin Enrothin En oo (sävellys, sanoitus ja sovitus: Jukka Karppinen ja Erkki Koivisto) 2019:


Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!