Ota yhteyttä

Media

Urhon syntymäpäiviltä ei puutu vauhtia eikä tähtiartisteja

Meiju Suvas tähdittää 16-vuotiaan Urhon synttäreitä!

Julkaistu

@

16-vuotiaan Urho Kaveri Kepposen syntymäpäivien pääesiintyjänä nähtiin itse Meiju Suvas.

Ei ole täysin tavatonta, että yksityishenkilön syntymäpäiväjuhlilla esiintyy joku valovoimainen artisti. Harvoin tähtiartisti kuitenkaan bilettää 16-vuotiaan chihuahuan juhlissa.

“Urhon syntymäpäiviä on juhlittu joka vuosi ja aina meillä on ollut joku esiintyjä. Muutama vuosi sitten Urhon synttäreillä lauloi Tauski ja nyt juhlissa esiintyy Meiju Suvas”, kertoo virkeän 16-vuotiaan emäntä Terhi Husu.

Urho on ehtinyt pitkällä urallaan saavuttaa asuinpaikkakunnallaan Vuokatissa pienen julkkiksen aseman ja onpa Urho Kaveri Kepponen valittu kerran jopa maakunnan kauneimmaksi koiraksi.

 

Urho juhlii

Facebook: Urho frakissa

Vaikka Urholla on ikää jo kunnioitettavat 16-vuotta, niin päivänsankari on aina hereillä viimeisten juhlijoiden joukossa.

Facebook

Facebook: Urho nautiskelee

Niin kauan kuin on jotain ruokaa tarjolla, niin Urho on varmasti hereillä, nauraa Urhon emäntä Terhi Husu.

Urhon löytää Facebookista https://www.facebook.com/urho.husu

Tanssiin.fi toivottaa Urholle hauskoja synttäreitä 4.11. ja paljon nakkeja yöpalaksi.


Haaveiletko paremmasta unesta? Kokeile 8hours melatoniinilla: luonnollinen reseptivapaa univalmiste. Klikkaa ja kokeile: SAAT 50% ALENNUKSEN ensimmäisestä paketista!
TANSSI NOTKEASTI! Haluatko lisää joustavutta niveliisi? Kokeile nyt ilmaiseksi! Flex5x-ravintolisä auttaa. Klikkaa heti!
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSIi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.
Voi paremmin! Tutustu kotimaiseen VitaFresh D-vitamiiniin, nyt alkaen vain 5,95 €! Hyvänmakuinen purutabletti, ilmainen toimitus.