Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Vau, Tommi Soidinmäki laulaa Miss Suomi -finaalissa: ”Iso kunnia”

Tommi Soidinmäki tuo mieskomeutta lauantain Miss Suomi -finaaliin, joka nähdään suorana lähetyksenä AlfaTV:llä. Lue Tommin mietteet!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki on saanut kunniatehtävän: tangokuningas tuo mieskomeutta lauantaina pidettävään Miss Suomi 2019 -finaaliin. Tommi esiintyy missifinaalin suorassa tv-lähetyksessä.

Kisa käydään Billnäsin ruukilla ja nähdään AlfaTV:llä lauantai-iltana (28.9.) klo 19-20.

”Laulan yhden laulun finaalin alkumetreillä On kunnia päästä esiintymään arvokkaimpaan ja pitkät perinteet omaavaan kauneuskilpailuun, josta niin monta unohtumatonta kaunatarta on jäänyt mieleeni, mainittakoot nyt ainakin Anne Pohtamo, Karita Tykkä ja Lola Odusoga”, Tommi listaa Tanssiin.fi/lle.

Tommi Soidinmäki aikoo näyttää tietysti myös tyylikästä vaatedesigniaan, onhan hänellä oma vaatemallistokin.

”Uusia tuulia myös viimeisimmältä Dubain reissulta nähdään päälläni!”

Mainos

Viime vuosi oli 1980-luvun alun jälkeen ensimmäinen kerta, kun kilpailun finaalia ei esitetty televisiossa. Nyt arvostettu ja perinteikäs kauneuskilpailu tekee paluun, kun se näytetään AlfaTV-kanavalla.

Kilpailun juontavat Lola Odusoga, Miss Suomi vuodelta 1996 ja Michaela Söderholm, Miss Suomi 2017.

”Missikisat sopii kanavallemme ja sen kohdeyleisölle hyvin, joka muistaa sellaiset iki-ihanat missit, kuten Anne Pohtamo, Pirkko Mannola ja Riitta Väisänen. Koemme kunnia-asiaksi pitää yllä kotimaista kilpailuperinnettä”, sanoo AlfaTV:n operatiivinen johtaja Jarmo Kalliola.

Tänä vuonna yleisön äänet ovat yksi tuomariston äänestä, joten jos haluat vaikuttaa ja valita oman suosikkisi, voit klikata äänestykseen tästä.

Missikruunua tavoittelee kymmenen kaunista neitoa: Riikka Uusitalo, Laura Lahtinen, Sonja Länsivuori, Riina Salokorpi, Anni Harjunpää, Emmi Suuronen, Jutta Kyllönen, Elisa Karimo, Aino Aaltonen ja Katariina Juselius.

KATSO videolta MIss Suomi -finalistit Turkin auringon alla bikinikuvauksissa:

 


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!
Urheilua ja urheilumuotia parhaaseen hintaan - Stadiumista! Huimia tarjouksia ja löytöjä, klikkaa ja tilaa!