Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Viikon video tuo tuttuja artisteja tutuksi tanssikansalle

Tanssiin.fi julkaisee kerran viikossa kotimaisen tanssivideon. Video voi olla uusi tai muistojen kultaama arkistonauha.Artistit ja orkesterit, jotka haluavat videonsa sivustolle, voivat lähettää lähettää videolinkin info@tanssiin.fi -osoitteeseen.

Julkaistu

@

Ensimmäisenä videona julkaisemme Henry Frimanin esikoissinkun ”Kertokaa se hänelle”. Mauno Kuusiston ensilevytys toi laulajalle aikoinaan Suomen äänilevyhistorian toisen kultalevyn. Laulun nimeä kantava elokuva valmistui Åke Lindmanin esikoisohjauksena vuonna 1961 ja elokuva oli vuoden katsotuin. Mauno Kuusiston esittämä laulu on edelleen ylivoimaisesti myydyin kotimanen single Suomessa ja sitä myytiin yli 47 000 kappaletta. Laulu on alkuperäiseltä nimeltä Dicitencello vuie ja tämän napolilaisen hitin on säveltänyt Rodolfo Falvo. Suomalaiset sanat lauluun teki Sauvo Puhtila.

Henry Friman sijoittui Voice Of Finland- kilpailussa toiseksi ja suuntaa nyt tanssilavoille orkesterinaan Jani Heleniuksen kapellimestaroima Roulette.

Henryn ja Rouletten ensimmäinen keikka on 10.7. Vermon raviradan uudella tanssiareenalla. Lisätietoja tansseista vermo.fi

Kuva: Maija Berg