Ota yhteyttä

Uutiset

Aki ja Heli Palsanmäki tykkäävät tanssia: “Vaihtoaskeleella pärjää aina” – katso video

Supersuositun Suomen huutokauppakeisari -tv-ohjelman tähdet Heli ja Aki Palsanmäki ovat yllättäen innokkaita tanssin harrastajia. Katso Palsanmäkien hyväntuulinen videohaastattelu.

Julkaistu

@

Supersuositun Suomen huutokauppakeisari -tv-ohjelman tähdet Heli ja Aki Palsanmäki ovat yllättäen innokkaita tanssin harrastajia – ainakin, jos vapaa-aika antaisi myöten.

“Mennä vuosina käytiin lauantaisin aina Kartano Kievarissa Äänekoskella tanssahtelemassa, mutta nyt ei enää ole ehditty, kun on huutokauppahommia. Ehkä sitten eläkkeellä taas ehditään”, Aki Palsanmäki suunnittelee.

Heli kertoo, että huutokauppapariskunnan lempitanssi on valssi.

“En nimittäin osaa muuta kuin valssia. Hyvä ystävä opetti juuri minulle vaihtoaskeleen”, Heli iloitsee.

“Vaihtoaskeleella voi tanssia melkein mitä vaan”, Aki lisää hymyillen.

“Laahusta perässä vaan”

Hyväntuulisella videolla Aki ja Heli muistelevat myös tanssiharrastuksensa alkua. Heli nauraa, että hän sai parhaan vinkin parketille isältään:

“Isä sanoi, että laahustat vain perässä niin et tallo kenenkään varpaille!”

Mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan?

Videolta selviävät myös Palsanmäkien suosikkiartistit. Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmaan Akia tai Heliä ei ole vielä kysytty, mutta lähtisivätkö he mukaan?

“Se on aika kova juttu ja rääkki, kertoi hyvä ystäväni Jethro Rostedt. Oltava kova kunto ja aikaa”, Aki aprikoi.

“Kaksi kertaa pitäisi miettiä, jos kutsu tulisi. Se on kova laji tuo tanssi, siinä hiki lentää.”

Video on tehty Viking XPRS -laivalla, missä Palsanmäet vetävät suosittuja Olokee hilijaa ja huutakee -huutokaupparisteilyjä. Tallinnan-reitin lisäksi he tähdittävät myös Turusta lähteviä Viking Amorellan huutokaupparisteilyjä kerran kuukaudessa.

 

KATSO videolta Aki ja Heli Palsanmäen iloinen tanssihaastattelu:


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.