Ota yhteyttä

Media

Dallapé illalla SuomiLOVEssa: Mies osoittaa rakkauttaan vaimolleen – katso video

Julkaistu

@

Juha Hostikka ja Dallapé nähdään lauantai-iltana (9.2.19) televisiossa lemmen lähettiläinä, kun lempeästi ryöstetty helsinkiläismies osoittaa rakkautta vaimolleen suositussa TV1:n SuomiLOVE-sarjassa.

Helsinkiläiset Mikko ja Anu ovat tavanneet aikoinaan kaverinsa häissä “hääbändin ryöstössä” ja elävät nykyään perhe-elämää aviopuolisoina. Anu on kova 1920- ja 30-lukujen fani, joten Mikko haluaa yllättää Anun yhteisen suosikin, Dallapén 20-30-luvun tyyliin svengaavalla esityksellä.

Vetoketju-kappaleessa on sellaista samanlaista huumoria ja kekseliäisyyttä kuin Anussakin on. Anu on jotenkin sukua tuolle kappaleelle”, Mikko kuvaa.

Anu haetaan museoautolla kartanomiljööseen jossa Mikko on häntä vastassa. Pian Anulle paljastuu että häntä varten paikalle on saapunut, legendaarinen Dallapé-orkesteri. Pari ei hukkaa tilaisuutta ja tanssivat onnensa kukkuloilla suosikkiorkesterin säestäessä.

SuomiLOVE la klo 21.15 Yle TV1.

KATSO Dallapé-jakso jo etukäteen tästä:

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!