Ota yhteyttä

Musiikkivideo

ALKUVUOSI ON OLLUT VILKASTA UUDEN MUSIIKIN JULKAISUAIKAA! Joel Hallikainen

“Olen kiitollinen saamastani työluvasta” -iloitsee Joel
Lue lisää!

Julkaistu

@

 

“Kaikella on tarkoitus”/ Joel Hallikainen

Säv. Joel Hallikainen
San. Timo Turpeinen

“Huhhuh, juhlavuoden kunniaksi julkaistaan 37:s albumi”

Pitkää uraa musiikki- ja viihdealalla eläneen ja kokeneen taiteilija Joel Hallikaisen elämäntarkoitus on korostunut menneen vuoden hetkissä. Joel tietää musiikki- ja viihdealan haasteellisuuden erityisesti artistien näkökulmasta koronavuoden aiheuttamissa kuopissa, mutta hän uskoo myös, että tällä ajalla on ollut tarkoitus korostaa niitä asioita, mitkä on elämässä tärkeimpiä.
– “Yhdessä runoilija Timo Turpeisen kanssa tehdyt koronavuoden ajan laulut on pitäneet mua hengissä, ne on ollut ja siintänyt horisontissa majakan lailla ja vieneet mua tulevaisuutta kohti. Uusi laulu “Kaikella on tarkoitus” on kirjaimellisesti voimalaulu ja se tulee muistuttamaan myöhemmin myös tästä ajasta”, Joel toteaa.

“Olen kokenut iskelmä- ja viihdealan huiput ja kuopat”

Joel Hallikaisen ensimmäisestä levytyksestä tulee tänä vuonna kuluneeksi 41- vuotta ja tänä vuonna ansitoitunut taiteilija juhlii pyöreitä vuosia!

– “Kyllä, jos Luoja suo, syksyllä täytän 60- vuotta!”, Joel tuumailee.

– “Tälle pitkälle uralle on mahtunut kaikenlaisia vaiheita ja mausteita:

olen saanut tuntea, kokea, ja elää, mitä on olla iskelmä- ja viihdealan kirkkain tähti. Vastapainona olen kokenut ja tuntenut myös väsymystä, uupumusta sekä tyhjyyden ja turhuuden hetkiä. Näillä kaikilla tapahtumilla on ollut seuraamus aina seuraavaan hetkeen. Ja kun on nähnyt ja kokenut monta kertaa seuraamukset, niin voi uskottavasti laulaa uuden laulun lailla “Kaikella on tarkoitus”, Joel tiivistää.

“Olen kiitollinen saamastani työluvasta tehdä musiikkia ja mennä ihmisten luo”

Joel Hallikaisen elämässä tärkeintä on perhe ja lapset. Niin on myös laulut ja musiikki. Joel kokeekin, että hänen tarkoitus on tuottaa ja tuoda musiikkia ihmisille.
– “Tykkään elämästä, rakastan elämää. Kaiken kokemani jälkeen toivon kaikille iloa, valoa ja voimaa kaikissa hetkissä. Olen kiitollinen saamastani työluvasta, jonka yleisö ja musiikkini ystävät ovat minulle tarjonneet. Kesän päätteeksi saan julkaista teille uuden albumin, joka on jo urani 37:s, jolta löytyy myös uusi single “Kaikella on tarkoitus”– Huhhuh”, Joel naurahtaa ilosta.

Kuuntele Joel Hallikaisen uutuus
“Kaikella on tarkoitus”

YOUTUBE:

 

LUE MYÖS → Joel Hallikainen radio-ohjelmastaan: Ikäiseni ihmisen pohdintaa elämästä