Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Eija Kantolan ja Omega- orkesterin keikalla vietettiin pikkujoulua omis porukois

“Oli ihanaa, kun tanssit alkoi ja loppui niin aikaisin, vaikka toki aikaisin piti lähteä keikkamatkaankin”, Eija toteaa
Lue lisää!

Julkaistu

@

Tangokuningatar Eija Kantolan vuoden 2021 ensimmäinen keikka oli Härmän kylpylän tanssi-illassa 8.1.2021. Yhdessä Omega– orkesterin kanssa keikkapäivä starttasi Eijan osalta klo 9 aamulla Veikkolasta, josta hän matkusti yhdessä orkesterin bassotaiteilijan Jouni Hannulan sekä kosketinsoittaja Simo Kohon kanssa Ylihärmään. Orkesterin “Janit” Luoma ja Leskinen saapuivat Mikkelistä ja Joensuusta.
– “Oli tosi kiva keikka, eikä illassa paljon eroa ollut, oliko sen illan 40 henkilöä vai 400 henkilöä tanssimassa”, Eija kertoo.
– “Hotellin asukkaat taisi olla kaikki viettämässä iltaa hyvinkin omis porukois, tuttujen ja puolisoiden kesken he siellä tanssivat. Oli meidän faneja ja tuttuja, heitä oli tosi kiva nähdä.
Sen kummempaa hakusysteemiä ei illan aikana nähty.”

“Ihanaa, kun tanssit päättyi jo iltakymmeneltä”

Koko päivän matkanneen Eijan ja Omegan poikien keikka alkoi perjantai-illan tansseissa klo 18 ja päättyi siitä neljän tunnin päästä iltakymmeneltä!
– “Oli ihanaa, kun tanssit alkoi ja loppui niin aikaisin, vaikka toki aikaisin piti lähteä keikkamatkaankin”, Eija toteaa.

 

“Omega- orkesterissa miehistövaihdoksia”

Eija Kantola & Omegan pikkujoulut

Orkesterin kokoonpanossa tapahtui vuoden 2020 keväällä muutos, kun silloinen rumpali Kimmo Tuupanen jäi pois orkesterista. Tilalle valikoitunut rumpali Jani Leskinen soitti Härmän kylpylän keikalla ensimmäisen virallisen Omega– keikkansa, aiemmin hän on ollut tuuraamassa ryhmän keikoilla.
– “Jäätiin koko porukan kanssa yöksi Härmän kylpylään, pidettiin pikkujoulua, syötiin juustoja ja vietettiin kiva yhteinen kohtaaminen. Tehtiin porukalla myös yksi syntymäpäivävideo, mikä oli tilattu meiltä ennakkoon.”
– “Kyllähän tämä pian vuoden mittainen pakkoloma tuntuu turhauttavalta, kun ei pääse keikoille eikä pääse harrastamaankaan.”

“Mielialat menee ylös ja alas, kun ei pääse keikoille eikä harrastamaan”

“Normaaliaikana” parhaimmillaan kolme kertaa viikossa lentopalloa harrastava Eija kokee, että mielialat menee ylös ja alas, kun ei voi mennä keikoille eikä mieliharrastuksiin.
– “Kyllähän elämäntapakeikkailijana vuosi on ollut kurja. Keikkailua, harrastuksia ja sitä “normaalia” kyllä kaipaa,” Eija kertoo.

“Vuoden kuluttua juhlavuosi”

Eija Kantolan tangokuningattaruudesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 30 vuotta.
Luvassa on siis juhlavuosi, mutta onko jo ajatuksia sinne saakka?
– “Tällä hetkellä ei ole vielä tarkempia suunnitelmia juhlavuoden kunniaksi, mut varmasti jotain juhlakonserttihommaa tulee ainakin järjestettyä”, Eija kertoo tulevasta.
– ” Nyt voisi mennä pian keikoille, kyllä sitä kaipaa näin jo “useamman vuoden” tanssikeikkaa tehneenä. Vuodesta 1992 lähtien oon tehnyt 120-170 keikkaa vuodessa, joten kyllähän tämä keikattomuus jo riittäisi”, kokenut tangolaulajatar toteaa.

Eija Kantolan faneihin kuuluva Merja Koivuneva Härmän kylpylän tansseissa