Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Anita Hirvonen puolustaa kohulääkäri Antti Heikkilää: “Paino pudonnut 20 kiloa”

Anita Hirvonen otti tänään keskiviikkona (16.1.19) kantaa lääkäri Antti Heikkilään.

Julkaistu

@

Anita Hirvonen otti tänään keskiviikkona (16.1.19) kantaa lääkäri Antti Heikkilään.

Antti Heikkilä on ollut viime viikkoina kohun silmässä, kun hänen Lääkkeetön elämä -kirjassaan esittämiä väitteitä on julkisuudessa epäilty virheellisiksi. Esimerkiksi S-ryhmä ja Kesko vetivät kirjan pois joulumyynnistä.

Lääkäri Antti Heikkilä puhuu vahvasti vähähiilihydraattisen ruokavalion puolesta.

Kaiken lisäksi Heikkilä joutui lopettamaan vastaanottonsa helsinkiläisessä Eiran sairaalassa. Omien sanojensa mukaan Heikkilä sai potkut.

“Minulle on Antin neuvot tuoneet vain hyvää”, Anita Hirvonen sanoo.

“En tarvitse verensokerilääkitystä, paino pudonnut 20 kiloa.”

Antti Heikkilä on ollut vahva vähähiilihydraattisen ruokavalion puolestapuhuja. Tätä myös Anita on noudattanut. Kun Anita aikoinaan alkoi dieetille, hän kommentoi syytä värikkääseen tapaansa.

“Rupesin laihduttamaan, kun en enää pyllyäni ylettänyt pöntöllä pyyhkiä.”

Vähähilihydraattisessa ruokavaliossa vältellään vaaleaa viljaa, pastaa ja sokeria.

Anita Hirvonen on joutunut olemaan viime maaliskuusta saakka sairauslomalla. Hän satutti polvensa, kun kompastui keikkabussinsa portaissa. Lukuisista tutkimuksista huolimatta polvea ei ole saatu kuntoon.


Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.