Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Anne Mattila teki symppisvideon taidekahvilastaan: “Olen onnellinen matkaaja” – katso

Julkaistu

@

Anne Mattila julkaisi sympaattisen videon oman taidekahvilansa tulevan kesän kuulumisista. Videolla Anne itse puhuu ja kertoo, että hänen uusi näyttelynsä on nimeltään Onnellinen matkaaja – ihan niin kuin hänkin.

“Se sisältää 15 uutta maalausta”, pienen ikänsä maalannut laulaja laskee.

Annen kotiseudulla Karviassa sijaitsevassa Annen Taidekahvilassa pidetään tuttuun tapaan myös konsertteja. Juhannusiltamissa aattona 21.1. esiintyy “perinteen mukaan” Anne  sekä vieraileva tähti.

Lisäksi viehättävässä maalaismiljöössä konsertoivat kesän mittaan pikkusisko Anneli Mattila Vaya Con Dios -teemalla, Mikko Harju, Anssi Tikanmäki, Waltteri Torikka ja itse Annekin (2.8.).

Taidekahvila aukeaa 1.4. ja on avoinna 13.10 asti. Katso Anne Mattilan keikat tästä.

 


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Laatumerkit ja ulkoiluun Haltin verkkokaupasta. Klikkaa tästä ja suosi suomalaista.
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!