Ota yhteyttä

Anne Mattila

Anne Mattila. Kuva: Marek Sabogal.

13-vuotiaana keikkailun aloittanut ja vuonna 2002 debyyttialbuminsa julkaissut karvialainen laulajatar Anne Mattila on suomalaisen iskelmän suursuosikki.

Anne Mattila on paitsi menestynyt laulaja myös tunnustettu taidemaalari. Hän on pitänyt näyttelyitä laulamisen ohella jo 15 vuoden ajan ympäri Suomen. Nykyään hän jakaa kalenterivuodet siten, että noin puolet vuodesta kuluu laulamiseen ja loput maalaamiseen. Annen Taidekahvilassa Karvialla käy vuosittain yli 30 000 vierailijaa.

Hän ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2001 hitillään Asfalttiviidakko. Ensimmäisen julkisen esiintymisensä Mattila oli kutenkin tehnyt jo 9-vuotiaana, ja keikkailun omalla orkesterillaan hän aloitti 13-vuotiaana.

Anne Mattilalta on ilmestynyt kaikkiaan kolmetoista pitkäsoittoa, jotka ovat myyneet useita platina- ja kultalevyjä. Viimeisin albumi, Kuivaa koivua, ilmestyi 2016.


Kerrytä S-ryhmän bonusta Elisan Premium -liittymillä! Aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
la 24/10/20 Anttola (Mikkeli) Anttolanhovi
Kellonaika: 18.00. Lippu: alk. 35,50€. Osoite: Hovintie 224. Klo 18-20. Unohtumattomat iskelmät-konsertissa kuullaan suuria hittejä 1970-luvulta aina 2000-luvulle asti, esim. Reijo Kallion levyttämä Yksinäinen, Ahti Lammen Elämän valttikortit, Jamppa Tuomisen Aamu toi ilta vei, Tapani Kansan Kalajoen hiekat, Tarja Lunnaksen Seine, Anne Mattilan Asfalttiviidakko, Antti Huovilan Vaskikellot, Lasse Hoikan ja Janne Tulkin levyttämiä lauluja ym. kansan rakastamia iskelmiä. Konsertti kertoo n. 200 kultalevyn ja 50 platinalevyn levytuottajasta Seppo Matintalosta. Hänen pitkän tuottajauransa palkitsivat musiikkituottajat erikois-Emmalla 8. helmikuuta 2020. Konsertin solisteina Tapani Kansa, Lasse Hoikka, Anne Mattila, Tarja Lunnas, Anneli Mattila, J. Eskelinen, Kalle Jussila, Antti Huovila, Laura Pihlavisto ym…. Säestys: Legenda-orkesteri. Kesto 2 tuntia, sis. väliajan. Osta liput tästä (klikkaa).

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.