Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Arja Koriseva laulaa uutuussinkullaan valmistuville nuorille: “Lentävät pesästä suureen maailmaan” – kuuntele

Majakanvartijat on sinkkulohkaisu Arja Korisevan ja pianisti Minna Lintukankaan ensi syksynä julkaistavalta akustiselta albumilta. Kaunis kappale sopii koulunsa päättäville nuorille läksiäislauluksi.

Julkaistu

@

Arja Koriseva julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia. Majakanvartijat on sinkkulohkaisu Arjan ja pianisti Minna Lintukankaan ensi syksynä julkaistavalta akustiselta albumilta.

“Julkaisemme laulun näin valmistujaisjuhlien aikaan, sillä se on kuin toive tai lahja lapsillemme, nuorillemme, jotka lentävät pesästä suureen maailmaan ja voimme olla onnellisia siitä, että heidän siipensä kantavat”, Arja Koriseva kertoo.

Kauniin kappaleen ovat säveltäneet Jari Latomaa ja Kimmo Ojala.

“Sulle koko maailma luotiin

Tiedät että se kantaa

Ja tuolla jossakin ihmeet odottaa”

Arja on kertonut valinneensa  levylle vain kappaleita, jotka hän tuntee itselleen sopiviksi ja sanomallisiksi.

”Levyn teema on lähellä ja läsnä.”

Arja Koriseva viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaa, sillä hänet kruunattiin tangokuningattareksi kesällä 1989. Luvassa on juhlakiertue syksyllä (lue lisää tästä uutisesta).

Katso Arja Korisevan keikat ja konsertit tästä.

Pianisti Minna Lintukangas ja Arja Koriseva julkaisivat tänään perjantaina (31.5.19) uuden akustisen kappaleen. 

KUUNTELE Arja Korisevan ja Minna Lintukankaan Majakanvartijat 2019:Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!