Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Saija Tuupanen ja Anne Mattila juhlivat syntymäpäiviään: Anne teki unelmavideon, Saija prinsessana

Saija Tuupanen ja Anne Mattila viettävät tänään perjantaina, toukokuun viimeisenä päivänä syntymäpäiviä. Saija täyttää 37 vuotta ja Anne 35 vuotta. Anne toteutti unelmansa videolla ja Saija pääsi nauttimaan päivästä prinsessana.

Julkaistu

@

Saija Tuupanen ja Anne Mattila viettävät tänään perjantaina, toukokuun viimeisenä päivänä syntymäpäiviä. Saija täyttää 37 vuotta ja Anne 35 vuotta.

“Kiitos ihan jokaisesta viestistä ja muistamisista -talletan kaiken sydämeeni tulevaa vuotta varten! Ihanaa että olette!” Saija Tuupanen kiittelee ja julkaisi kauniin runon:

”Tänään olen kiitollinen eilisestä,
Tänään olen kiitollinen huomisesta.
Tänään olen kiitollinen menneistä,
Tänään olen kiitollinen tulevasta.”

Parin päivää vapailla ollut Saija palaa eX-miehet -orkesterinsa kera keikoilla huomenna lauantaina (1.6.19) Rönnin lavalla Orivedellä. Katso Saija Tuupasen keikat tästä – ja päivän kaikki Suomen tanssikeikat kätevästi tästä.

 

Saija vietti “synttärityttönä päivän prinsessana”. Kuva: Instagram.“Soitin kaikki soittimet itse”

Anne Mattila puolestaan toteutti unelmansa.

“Minulla on ollut jo viisi vuotta unelma ja tavoite, että sitten kun täytän 35 teen cover-version sen hetkisestä lempi- ja voima biisistä!
Mutta niin, että saisin soitettua kaikki soittimet itse!” Anne kertoo ja nimeään tämän hetken lemmikappaleekseen Lady Gagan kauniin I Always Remember Us This Way. 

Niinpä Anne tarttui tuumasta toimeen ja teki “musiikkivideon”, missä hän soittaa itse kitaraa, pianoa, bassoa ja tietenkin laulaa. Videon kuvasti Annen hyvä ystävä Niina Rautiainen.

“Nyt halusin sen haaveen toteuttaa itselleni ‘omaan käyttöön’ syntymäpäivälahjaksi, ja muistuttaa itseäni ja muita, että elämä on tässä ja nyt. Mikään ikä ei ole este sille, että voi toteuttaa haaveitaan.  Aina on aika muutoksille ja elämälle. Tekee vain sitä, mitä sydän sanoo.”

“Musiikkia, rakkautta, onnellista elämää”

Anne hymyilee, että vielä on pitkä matka siihen, että hän tekisi ihan levylle saakka mitään soittimia itse.

“Mutta se on minun haaveeni sinne seuraavaan tasalukuun 40.  Musiikki ja taide on minulle edelleen se intohimo ja elämä. Suurin tietenkin rakkaus ja tavallinen, onnellinen elämä. Iloineen ja suruineen.”

Katso Anne Mattilan keikat tästä – ja kaikki päivän tanssikeikat Suomessa tästä.Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu