Ota yhteyttä

Media

Arja Koriseva tähdittää Vain elämää -ohjelmaa: “OIen odottanut tätä kutsua!”

Uusi kausi alkaa tv:ssä lokakuussa. Kuvaukset Satulinnassa alkoivat tänään. Arjan lisäksi mukana on paljon poppareita, kuten Ressu Redford, Jannika B ja Reino Nordin.

Julkaistu

@

Kuva: Petri Aho / Nelonen Media.

Suositun Vain elämää -tv-ohjelman 11. kauden artistit julkistettiin tänään tiistaina (28.7.20).

Mukana on jälleen mielenkiintoinen sekoitus eri musiikinlajin tähtiä. Tanssikansalle tutuin on vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva.

Muut ohjelmassa nähtävät tähdet ovat Ressu RedfordJannika B, Reino Nordin, STIGVesku JokinenMariska ja Herra Ylppö. Poppareita, räppäreitä ja rokkareita on siis yllin kyllin.

Arjalle osallistuminen suosikkisarjaan on ollut odotettu ja kauan kaivattu haave.

“Mä olen nähnyt itseni mukana tässä ohjelmassa ihan alusta asti. Mä olen odottanut tätä kutsua! Olen niin onnellinen, että mä saan olla mukana!” Arja Koriseva riemuitsee.

Vain elämää -sarjan 11. kausi alkaa tv:ssä lokakuussa 2020. Tähtinä ovat Arja Koriseva, Ressu Redford, Herra Ylppö. Jannika B, Vesku Jokinen, STIG, Mariska ja Reino Nordin. Kuva: Petri Aho/Nelonen Media.

Arja on keikkaillut yli 30 vuotta ja ollut monessa mukana. Hänet on palkittu muun muassa vuoden naissoolistina ja vuoden viihdyttäjänä. Elämäniloisen laulajan hittejä ovat Enkelin silmin, Rannalla sekä Leipää, lempee, lämpöö.

Kaiken menestyksen keskellä Arja kiteyttää hänelle tärkeimmän asian maailmassa:

“Mies on rakastavasti seisonut vierellä kaikki nämä vuodet. Mulle elämän suurin asia on se, että näkee lastensa varttuvan. Perhe on maadoituspaikka, kotona en ole koskaan ollut tähti.”

Vain elämää -laulajat suuntaavat Hirvensalmen Satulinnaan tänään tiistaina. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa lokakuusta alkaen.

 


Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Enemmän vaikuttavia ainesosia – Uudistunut VitaePro -50%
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!